Tabi, fc24'ü iade edince 20 dolar geri iade ediyorlar ve oyun sana 10 dolara gelmiş oluyor falan mı sanıyorsun ?alıp tek iade edebilir miyiz
Oyunu epicten alanlar üzgünEk bilgi eğer FC24 sahibi iseniz 8dolara FC25 alabiliyorsunuz.
neden olmasın bilmemek suç mu ya da sormak mı suçTabi, fc24'ü iade edince 20 dolar geri iade ediyorlar ve oyun sana 10 dolara gelmiş oluyor falan mı sanıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu epicten alanlar üzgün
Ek bilgi eğer FC24 sahibi iseniz 8dolara FC25 alabiliyorsunuz.
hesaba ucuza bir yerden fc 24 kod bulup girsek 8 dolara aldırır mıEk bilgi eğer FC24 sahibi iseniz 8dolara FC25 alabiliyorsunuz.
O olay çok iyimişEk bilgi eğer FC24 sahibi iseniz 8dolara FC25 alabiliyorsunuz.
eğer steam e ekleyebliyorsanız aldırır. sonuçta sistem steam üzerinden fc24 e sahip misiniz ona bakıyor.neden olmasın bilmemek suç mu ya da sormak mı suç
Mesaj otomatik birleştirildi:
hesaba ucuza bir yerden fc 24 kod bulup girsek 8 dolara aldırır mı
o da güzel olaymış bir babayiğidin denemesi lazımFc24 satın alıp fc 25 alıp fc 24 iade etsek olur mu acaba
60-70 dolar babayiğit o parayı verene helal olsun sonra alamazsan sıkıntıFc24 satın alıp fc 25 alıp fc 24 iade etsek olur mu acaba
Ben denedim bugün, önce 24'ü alıp 25'i 8 dolardan aldım 24 için de iade talebi oluşturdum talep beklemede şu anda onaylanırsa haber veririmFc24 satın alıp fc 25 alıp fc 24 iade etsek olur mu acaba
Hadi bakalım olursa çökerizBen denedim bugün, önce 24'ü alıp 25'i 8 dolardan aldım 24 için de iade talebi oluşturdum talep beklemede şu anda onaylanırsa haber veririm