melih batu
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhabalar. Bende 2060 lı sistemimde fps droplarına mağruz kalıyorum. Kullanım değerlerimde normalin altında. Umarım ileride buna bir çözüm gelir.
Ben de eskisi kadar fazla olmasa da hâlâ var ama çok engel olmuyor. Bazen sinir bozabiliyor. Olmasa keşke daha iyi tabipeki şuanda varmı bende arttı
Selamlar
Steam den forza horizon 4 aldım çok drop yiyorum size de oluyor mu
Aramıza hoşgeldin. Bende de aynı sıkıntı var.
peki şuanda varmı bende arttı
Drop oyunun genel sıkıntısı çoğu kişi yaşıyor bende dahil.
forza fix 2.0 indirin oyuna girmeden önce açın sorun bende çözüldü İndir Forza Fix exe (dosya.co) burdan indirebilirsinizGelir muhtemelen çok sorun var çünkü
forza fix bende hata veriyorforza fix 2.0 indirin oyuna girmeden önce açın sorun bende çözüldü İndir Forza Fix exe (dosya.co) burdan indirebilir
Denedim olmuyor. Ben microsoft store dan forza oynadığım zaman kullanıyordum forza fixi. Oyundan atıyordu 20 dk de bir. Forza fix onu çözmüştü ama steamde ki forza da laglanma sorununu çözmedi bendeforza fix 2.0 indirin oyuna girmeden önce açın sorun bende çözüldü İndir Forza Fix exe (dosya.co) burdan indirebilirsiniz
son gelen güncellemede bende droplar azaldı sizde de azaldı mıDenedim olmuyor. Ben microsoft store dan forza oynadığım zaman kullanıyordum forza fixi. Oyundan atıyordu 20 dk de bir. Forza fix onu çözmüştü ama steamde ki forza da laglanma sorununu çözmedi bende
Geelmeyebilme ihtimalide var.geelebilme ihtimali var
Hangi tarihte gelen? Bende hala aynı dason gelen güncellemede bende droplar azaldı sizde de azaldı mı
geçen hafta geldiHangi tarihte gelen? Bende hala aynı da
Evet biliyorum. Oyun çıkalı 2 kere güncelleme geldi de güncelleme notlarına baktım gereksiz şeyleri guncellemislergeçen hafta geldi