topluluk pazarında staılıyorsa sat olmuyorsa iade oluştıurAlıntıyı görüntüle
haberim olmadan böyle bir satın alım olmus sadece bilgisi olan arkadaslara soruyorum iade alma şansım var mı
para kaçırma bu kanka bir sürü itemde var bu sor bakam ederler belkiHocam 0.4 sentlik itemi 29 dolara almıslar steam desteğin paramı geri iade etme ihtimali var mı
Şifreyi değiştir ve tüm cihazlardan çıkış yap ondan sonra steam desteğe yazHocam 0.4 sentlik itemi 29 dolara almıslar steam desteğin paramı geri iade etme ihtimali var mı
Anladım, api key yok kontrol ettim nasıl oldu onu da anlamadım korsan oyun yama vs indirmem nasıl geldi başıma bilmiyorum daİade olmuyor böyle durumlarda, api key sıfırla şifre değiş hesaba girmiş biriler
Bu şekilde benim kuzenin itemlerini alıp satmışlardı, hiçbir korsan yazılım kullanmamasına rağmen. Hala bunu nasıl yapıyorlar bilinmiyor.Hocam 0.4 sentlik itemi 29 dolara almıslar steam desteğin paramı geri iade etme ihtimali var mı
Hocam namussuzlar işte 30 dolar da şurada az para değil ama steam desteğe yazdım umarım iade yaparlar.Bu şekilde benim kuzenin itemlerini alıp satmışlardı, hiçbir korsan yazılım kullanmamasına rağmen. Hala bunu nasıl yapıyorlar bilinmiyor.