Neler Yeni

Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaş gerçekten hile yapmadığım halde maç esnasında overwatch banı yedim desteğe yazdım ilk dönüş olmadı sonra
Nova rütbesi 150 wini olan adam overwatch yapıyor haksız yere ban yiyorum gibisinden yazdım ve kanıt istedim bana kanıt olarak hile yapmayı söylüyorlar overwatch banınızı kaldırırsak overwatch yapan deneyimli kullanıcılarımıza haksızlık olur vb diyorlar ne yapmalıyım artık cidden sinirimi bozuyor artık

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İnanalım mı hile yapmadığına ? Ne bekliyorsun.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanalım mı hile yapmadığına ? Ne bekliyorsun.
"Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım"
İnanıp inanmamasını beklemiyorum kimsenin boş yapavaksan ne diye yazıyorsun?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
"Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım"
İnanıp inanmamasını beklemiyorum kimsenin boş yapavaksan ne diye yazıyorsun?
Boş yapmıyorum hile açmışsın yapmışsın bi kötülük git yeni hesap aç.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Arkadaş gerçekten hile yapmadığım halde maç esnasında overwatch banı yedim desteğe yazdım ilk dönüş olmadı sonra
Nova rütbesi 150 wini olan adam overwatch yapıyor haksız yere ban yiyorum gibisinden yazdım ve kanıt istedim bana kanıt olarak hile yapmayı söylüyorlar overwatch banınızı kaldırırsak overwatch yapan deneyimli kullanıcılarımıza haksızlık olur vb diyorlar ne yapmalıyım artık cidden sinirimi bozuyor artık
Owerwacth da zaten ilk başta biri seni izliyor reportluyor sonra csgo tarafından izlnşp onay alınıyor kaldırması imkansız

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erikli Damacanası

80+ Bronze
steam desteğe ticket at

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Valorantın hile sisteminde bile haksız ban yiyen bir sürü insan var, Allah aşkına hile yaptığını nerden biliyorsun, hile yaptıysa günahı onun.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Adam haksız ban yedim ne yapmalıyım diye soruyor sende hile yapmışsın inanalım mı gibi boş boş cevap kirliliği yapıyorsun. Bana inanıyor musunuz vs sormamış, haksız ban yedim nasıl kaldırtabilirim diye soru sormuş. seninde bi deneyimin varsa şu maile şu hesaba vb şeyleri paylaşırsın olur biter.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Adam haksız ban yedim ne yapmalıyım diye soruyor sende hile yapmışsın inanalım mı gibi boş boş cevap kirliliği yapıyorsun. Bana inanıyor musunuz vs sormamış, haksız ban yedim nasıl kaldırtabilirim diye soru sormuş. seninde bi deneyimin varsa şu maile şu hesaba vb şeyleri paylaşırsın olur biter.
Valorantın hile sisteminde bile haksız ban yiyen bir sürü insan var, Allah aşkına hile yaptığını nerden biliyorsun, hile yaptıysa günahı onun.
Steamin 1 milyon ban dalgasından vb haberi yok sanırsam boş konuşma üstadları işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır alakası var steam tarafındanda izleniyorsun.
Steam değil overwatch ta oyuncular ilgileniyor sadece

Top Bottom