Neler Yeni

Steam haksız yere vacban atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kayper Sky
selamun aleyküm arkadaşlar. öncelikle Unturned diye bir oyun var. eskiden cok oynadıgım bi oyun ve cok sevdigim. şimdi girmek istediğimde giriyorum oyuna bi 10 20 dk sonra otomatik vac ban yiyorum. bilgisayarı sıfırladım yeni steamla giriş yaptım indirdim girdim gene vac yedim. herşeyi denedim hep otomatik vac yiyorum hile hiçbişi yok. nedeni nedir ? lütfen yardım edin

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Bende csden yedim herkese rastgele atıyorlar sonra da korsan kullanmayın diye laf yapıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kayper Sky
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende csden yedim herkese rastgele atıyorlar sonra da korsan kullanmayın diye laf yapıyorlar
aga tekrar girebilsem tamam diycem gene hiç giremiyorum formatla yeni hesapla gir 0 dan gene vac anlamadım gitti.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Nedense bu bir bana uğramıyor, hile kullanıp ağlamayın.
3 sene hile ile oynadım 20 30 char banlandı vac landı ip ban yedik zaman zaman eywallah hileyiz sonucta.
Hileyi bıraktık temiz maç attık takım oynadık 2 sene 1 kere bile overwatch girmedim bile. Suprem Elosunda takıldık 1 sene her oyunda 25 40 arası vurdum dediğin gibi temiz olunca kimse bir şey yapmıyor bencede.

T.P.G.

80+ Titanium
hile vs bişi yok eskiden açmıştım oda 5 6 ay + PC yi okdar formatladım
Has olmuş. Hiç açmasaydın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 sene hile ile oynadım 20 30 char banlandı vac landı ip ban yedik zaman zaman eywallah hileyiz sonucta.
Hileyi bıraktık temiz maç attık takım oynadık 2 sene 1 kere bile overwatch girmedim bile. Suprem Elosunda takıldık 1 sene her oyunda 25 40 arası vurdum dediğin gibi temiz olunca kimse bir şey yapmıyor bencede.
Hile kullanıp sonra ''yAw kAÇ sEnE öNcEyDi'' diyenleri dikkate bile almıyorum, hak etmiş ki yemiş.

Top Bottom