Neler Yeni

Steam Hediye Gönderemiyorum

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Selamlar.Bu indirim günlerinde oyun alayım dedim.Yan hesaptan ana hesabıma alacaktım.Ama hata verip duruyor dünde olmuyordu bugünde hep hata verip duruyor.Desteğe yazdım mail geri dönüşünde bir şey yok nasıl düzeltebilirim?Hata bu

Ekler

• Screenshot_20211126-221957_Steam.jpg
    Screenshot_20211126-221957_Steam.jpg
    588.9 KB · Hit: 184

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Eger ki hesabında harcadigindan daha fazla hediye gönderiyorsan sistem bunu ticaret olarak görüyor ve engelliyor. Bir kere güncelleme yapiyorlar ama sonrasında bir daha okursa uyariyorlar devamında ban yersiniz diye.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eger ki hesabında harcadigindan daha fazla hediye gönderiyorsan sistem bunu ticaret olarak görüyor ve engelliyor. Bir kere güncelleme yapiyorlar ama sonrasında bir daha okursa uyariyorlar devamında ban yersiniz diye.
Total harcadığımızdan totak hediye gönderdiğimiz kadar mı?

brkkky1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Akkaya
Hocam ayni durumu yaşadim steam destege bildirdim sorunumu 1 gün icinde cozduler steam destege basvurmani oneririm baska bir cozum yolu yok

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Hocam ayni durumu yaşadim steam destege bildirdim sorunumu 1 gün icinde cozduler steam destege basvurmani oneririm baska bir cozum yolu yok
Sanırım bunda sorun yok yukarıdaki arkadaşın dediği olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.05 ₺ lik ataılıyor bu atılmıyor kafayı yiyecem

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Total harcadığımızdan totak hediye gönderdiğimiz kadar mı?
Evet gönderdiğiniz harcadığınızdan fazla olmamalı. Bende de fazla kod vardı harcayamayacağım için satayım dedim. ilk işlemde sıkıntı oldu. desteğe yazdım ve açtılar. fakat ikinci işlemde yine sorun var deyince desteğe yazdıktan sonra ticaret yapıyorsunuz dediler. şimdiye kadar toplam 1 hediye gönderdiğim hesabım bu. Hayır alacak bir oyunumda yok ne yapacaksam bakiyeyi.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Peki mesela bu gönderemediğim hesapta koleksiyon kartı alsam gönderme sınırı kalkınca gönderebilir miyim diğer hesaba

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Peki mesela bu gönderemediğim hesapta koleksiyon kartı alsam gönderme sınırı kalkınca gönderebilir miyim diğer hesaba
Hocam bilmiyorum açıkcası. steam de cok takılmıyorum o nedenle ne dersem yalan olur.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Hocam bilmiyorum açıkcası. steam de cok takılmıyorum o nedenle ne dersem yalan olur.
Tamamdır teşekkürler

Evet gönderdiğiniz harcadığınızdan fazla olmamalı. Bende de fazla kod vardı harcayamayacağım için satayım dedim. ilk işlemde sıkıntı oldu. desteğe yazdım ve açtılar. fakat ikinci işlemde yine sorun var deyince desteğe yazdıktan sonra ticaret yapıyorsunuz dediler. şimdiye kadar toplam 1 hediye gönderdiğim hesabım bu. Hayır alacak bir oyunumda yok ne yapacaksam bakiyeyi.
Aynı durumu yaşıyorum yan hesapta bir test denedim 32 tl var şu anda boş duruyor

Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Hocam şimdi hesaba oyun aldım harcadığım daha fazla oldu ama hala gönderemiyorum

Son düzenleme:
Top Bottom