Neler Yeni

Steam Hediye kısıtlaması nasıl kaldırılır

Tankman

80+ Bronze
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
Lütfen birkaç dakika bekledikten sonra tekrar deneyin.
Hatayı görmeye devam ediyorsanız lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.

arkadaşıma hediye atmak istediğimde böyle bir mesaj ile karşılaştım ve ticket attım ve böyle bir cevap verdiler

Merhaba,

İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Hesabınıza bakınca genel bir hediye satın alma kısıtlaması olduğunu gördüm.

Hediye almak için cüzdan bakiyeniz yerine doğrudan bir ödeme yöntemi kullanmanız durumunda hediye alabilir ve bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz. Kendi hesabınız için yapacağınız satın alımlarda cüzdan bakiyenizi kullanmakta özgürsünüz.

Bu kısıtlamayı neden yedim ne için yedim hiçbirfikrim yok ve kaldırılamaz diyor ne demek bu şimdi

ahmetbirs

80+ Bronze
kaldıramazsın maalesef cok hediye oyun atmışsın steam bakiyeni nakite cevirgini düşünerek veya steam hesabını boşalttıgını düşünerek böyle bir uygulamaları var kaldıramazsın ticket vs care olmaz ben sadece bu hatayı aldıgım ilk seferde bunu kaldırdım sanırım :D sonradan tekrar aynı hatayı aldım ve asla kalkmıyor 2 3 kurnazlık denedim ama olmuyor yol yakınken vazgec kusura bakma karısık bi cevap oldu :D

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kaan Çiflikoğlu
kaldıramazsın maalesef cok hediye oyun atmışsın steam bakiyeni nakite cevirgini düşünerek veya steam hesabını boşalttıgını düşünerek böyle bir uygulamaları var kaldıramazsın ticket vs care olmaz ben sadece bu hatayı aldıgım ilk seferde bunu kaldırdım sanırım :D sonradan tekrar aynı hatayı aldım ve asla kalkmıyor 2 3 kurnazlık denedim ama olmuyor yol yakınken vazgec kusura bakma karısık bi cevap oldu :D
Aradan çok zaman geçmişte cs oynadığım yan hesaptaki kasaları satmıştım kendi ana hesabıma elden ring dlc ve chained together hediye etmiştim haziran gibi daha öncesindede lethal company şuan yine aynı sorun var hesabın içinde 17 dolar gibi bi ücret kaldı skin alıp kendime takaslayıp mı satsam boşa gidicek çünkü yan hesabada oyun almak istemiyorum kendi hesabımda olsun istiyorum.

ahmetbirs

80+ Bronze
Aradan çok zaman geçmişte cs oynadığım yan hesaptaki kasaları satmıştım kendi ana hesabıma elden ring dlc ve chained together hediye etmiştim haziran gibi daha öncesindede lethal company şuan yine aynı sorun var hesabın içinde 17 dolar gibi bi ücret kaldı skin alıp kendime takaslayıp mı satsam boşa gidicek çünkü yan hesabada oyun almak istemiyorum kendi hesabımda olsun istiyorum.
tavsiyem söyledigini yapman olur

Top Bottom