Neler Yeni

steam hediye oyun göndermiyor ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,663
İsim
Taha yücel
Screenshot_4.png

bir arkadaşa atıcaktım 2.el konudamda bilenler bilir satım yapıyordum ama bu hatayı verdi çözümü nedir arkadaş ile beklyiroz biraz ama nedir bunun çözümü bilen var mı çok tedirgin oldum şuan arkadaş parayı attı bekliyoruz olmadı en son çare geri göndercem parayı çok korkuyorum

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Steam cüzdanında o kadar para olmayabilir veya hediye göndermeye kapalı bir oyundur

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Alıntıyı görüntüle

bir arkadaşa atıcaktım 2.el konudamda bilenler bilir satım yapıyordum ama bu hatayı verdi çözümü nedir arkadaş ile beklyiroz biraz ama nedir bunun çözümü bilen var mı çok tedirgin oldum şuan arkadaş parayı attı bekliyoruz olmadı en son çare geri göndercem parayı çok korkuyorum
Steam de sol üst köşede ki nickine tıkla. Hesap detayları de. Satın alma geçmişini görüntüleye bas. Oradan beklemede olan ürünü iptal et. Sepetten kaldır ürünü. Yeniden dene.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
nasıl yani steamde 82 TL var oyun 77 TL nasıl alıcaz hediye göndermeye kapalı oldunu aşta yazmıyor mu
başta yazar aslında ama bazen hata olabiliyor. Birkaç dakika sonra tekrae deneyin demiş tekrar denedin mi hala olmuyor mu. Bir de steam hesabına çık gir yapıp tekrar denesene

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,663
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam de sol üst köşede ki nickine tıkla. Hesap detayları de. Satın alma geçmişini görüntüleye bas. Oradan beklemede olan ürünü iptal et. Sepetten kaldır ürünü. Yeniden dene.
böyle bişey çıktı
Screenshot_8.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

başta yazar aslında ama bazen hata olabiliyor. Birkaç dakika sonra tekrae deneyin demiş tekrar denedin mi hala olmuyor mu. Bir de steam hesabına çık gir yapıp tekrar denesene
denedim olmuyor

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hm gönderdiğin kişi arkadaş listende olduğu halde olmuyorsa bilgim yok bende düzelmişti hesaba gir çık yapınca

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,663
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hm gönderdiğin kişi arkadaş listende olduğu halde olmuyorsa bilgim yok bende düzelmişti hesaba gir çık yapınca
bilmiyorum bi daha deneiyim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk üste resim attım napcam

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
aynı sıkıntı bende de oldu bissürü forum sitesi gezdim çözümü yok

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
knk yeni bir hesaba gönderiyorsan gönderemessin mesela oyun 40 lira attığın hesapta 40 liralık market işlemi yapman lazım diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,214
Üyeler
164,795
Son üye
LİONEL MUSA
Top Bottom