burakreıs61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
steam desteğe yazın benim kuzeniminde aynı çalındı sonra steam destekle iletişme geçti ona 2-3 soru soruyorlar ondan sonra geri verdiler
Evet öyle oluyor fakat para yatırmamış.Nasıl alamaz yalan yanlış bilgi vermeyin
Bende yaşadım aynı olayı
Steam desteğe yazıyorsunuz oyunları aldığınız banka kradi veya ininal falan artık neyle aldısyanız onun fotoğraf ını çekin olayıda anlatın 1-2 gün içinde size yeni şifre verecekler onla giriş yapabileceksiniz
hocam cs hesabından bulamazlar mı yani çoö saçmaDüzgün okuman yok sanırsam oyunu yokmus
He o zaman allah kolaylık versin ne diyim dahaEvet öyle oluyor fakat para yatırmamış.
Orayı görmemişim kusura bakmaDüzgün okuman yok sanırsam oyunu yokmus
Düzgün okuman yok sanırsam oyunu yokmus
Oğlum oyunun yoksa yeni hesap aç yani dert edecek bir şey yok ortadaSteamda biri link attı bende açtım açmaz olaydım sonra steamdan düştüm cs kapandı bot sanırım anında mail ve telefonunuz deiştirildi diye mesaj geldi nasıl geri alıcam. hesaba para atmadım oyun yoktu ama cs de rankım vardı seçkin falan. hesabım çalındı tuşuna basınca benden telefon istiyor şaka gibi
Epostadan şifreyi resetle.Beyler nasıl yazabilirim mail mi atıcam yardım edin ilk defa çalınıyo hesabım panikden başlığı yanlış yazmışım
Bende öyle düşünüyorumOğlum oyunun yoksa yeni hesap aç yani dert edecek bir şey yok ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epostadan şifreyi resetle.
benim çalındı çok uraştım 1 sene önce ama alamayınca saldım steam destekle iletişime geçBeyler nasıl yazabilirim mail mi atıcam yardım edin ilk defa çalınıyo hesabım panikden başlığı yanlış yazmışım