BMW_M4
80+ Bronze
Nasıl değişti ya?Hocam e posta değişti yazdım tam okumamışsınız cs hesabı seçkin di rankım vardı
siz mi değiştirdiniz hackleyen mi?
Nasıl değişti ya?Hocam e posta değişti yazdım tam okumamışsınız cs hesabı seçkin di rankım vardı
Hayır yokSteamda bir harcama için kullandı kredi kartı vra mı elinde ?
Hmm şifremi unuttumdan halletmeyi dene ben bi kere öyle almıştım geriHocam e posta değişti yazdım tam okumamışsınız cs hesabı seçkin di rankım vardı
Hocam ben niye değiştireyim bot sanırım anında mail ve telefonu deiştirdi s*******@l****.r* yazıyor mail iNasıl değişti ya?
siz mi değiştirdiniz hackleyen mi?
E-posta istiyor oHmm şifremi unuttumdan halletmeyi dene ben bi kere öyle almıştım geri
Brute force mu atsam?Hocam ben niye değiştireyim bot sanırım anında mail ve telefonu deiştirdi s*******@l****.r* yazıyor mail i
Şifremi unutumda mail veya telefon istiyor ikisinide değiştirmiş adamlar ,Hmm şifremi unuttumdan halletmeyi dene ben bi kere öyle almıştım geri
O nedir hocam bilmiyorumBrute force mu atsam?
ister misin böyle bir şey yapmamı?
ayrıca ad ile şifre birbirine benziyor muydu?Hocam ben niye değiştireyim bot sanırım anında mail ve telefonu deiştirdi s*******@l****.r* yazıyor mail i
*hack*Şifremi unutumda mail veya telefon istiyor ikisinide değiştirmiş adamlar ,
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nedir hocam bilmiyorum
Kanka desteğe yaz şöyle bir linke tıkladım diye yardımcı olurlar bir dahakine Steam Guard ı aç ve linklere karşı dikkatli olSteamda biri link attı bende açtım açmaz olaydım sonra steamdan düştüm cs kapandı bot sanırım anında mail ve telefonunuz deiştirildi diye mesaj geldi nasıl geri alıcam. hesaba para atmadım oyun yoktu ama cs de rankım vardı seçkin falan. hesabım çalındı tuşuna basınca benden telefon istiyor şaka gibi
Ad ile şifre birbirine benziyorsa brute force yani kaba kuvvet saldırısı yapmışlardır.Şifremi unutumda mail veya telefon istiyor ikisinide değiştirmiş adamlar ,
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nedir hocam bilmiyorum
Biraz zor hocam sanırım fake steam sitesi yapmış adamlar bayağı hazırlıklı lar zaten hep link geliyordu bana bi kere tıklayım dedim ggAd ile şifre birbirine benziyorsa brute force yani kaba kuvvet saldırısı yapmışlardır.
Şu saldırı şöyle oluyor:
C***c açıyor ve wordlist yapıyor
wordlist: rastgele şifre listesi
programa giriyor bilgileri örn: adı isa nereli örn erzurum 25 diyor
program diyor ki şifresinde ali ve 25 karakterleri olabilir diyor
sonra şifre yapmaya başlıyor
Ali25
25ail
2ali5
gibi.
Sonra doğru şifreyi bulunca size veriyor.
Yapmamı ister misin
istersen adamla tanışıp ona trojan falan da atarım ama hacker adam yemez her halde
Steam Guard açıksa telefonuna veya pc ne kod gelmesi lazım o adamın girebilmesi için nasıl girdiler kiKnk steam guard açıkdı zaten telefonumu değiştirdiler adım ve şifrem çok benzemiyor şifremde adım vardı ama başka şeylerde vardı
STEAM DESTEĞE NASIL YAZICAM MAİL Mİ ATIYORUZ