nereye sorabilirim forum sitesi olarakHerkesin bir steam hesabı var burada zaten. Burada ilgilenen çıkmaz.
İtemsatis var bildiğimnereye sorabilirim forum sitesi olarak
şuan satamadım ama çok çok ucuza veriyorum 1850 tl ye ilana koydum item şatışa maili her tülü değiştiririmE-mail'ini de verdin mi, satın alan kişi o mail adresine bağlı olan her şeyine erişir. Diğer hesaplarının mail bilgilerini değiştirmeyi unutma.
birde burada reklam yapsam sıkıntı olurmu technopat direkt engeliyor reklam yapıncaE-mail'ini de verdin mi, satın alan kişi o mail adresine bağlı olan her şeyine erişir. Diğer hesaplarının mail bilgilerini değiştirmeyi unutma.
Yönetime sormalısın.şuan satamadım ama çok çok ucuza veriyorum 1850 tl ye ilana koydum item şatışa maili her tülü değiştiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde burada reklam yapsam sıkıntı olurmu technopat direkt engeliyor reklam yapınca
itemsatış gibi freelancer sitelerine koyabilirsin. itemsatış gamesatış oyuncustore gibi. Fiyatlarla alakam yok piyasasını ölçüp ilan verebilirsin.steam hesbımı artık vermek zorundayım zaten çok fazla parayada vermiyeceğim orta fiyatta vereceğim nereye satabilirim