Steam hesabı nasıl satılır

arda52

80+
Reaksiyon skoru
0
steam hesbımı artık vermek zorundayım zaten çok fazla parayada vermiyeceğim orta fiyatta vereceğim nereye satabilirim

Herkesin bir steam hesabı var burada zaten. Burada ilgilenen çıkmaz.

E-mail'ini de verdin mi, satın alan kişi o mail adresine bağlı olan her şeyine erişir. Diğer hesaplarının mail bilgilerini değiştirmeyi unutma.

E-mail'ini de verdin mi, satın alan kişi o mail adresine bağlı olan her şeyine erişir. Diğer hesaplarının mail bilgilerini değiştirmeyi unutma.
şuan satamadım ama çok çok ucuza veriyorum 1850 tl ye ilana koydum item şatışa maili her tülü değiştiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde burada reklam yapsam sıkıntı olurmu technopat direkt engeliyor reklam yapınca

şuan satamadım ama çok çok ucuza veriyorum 1850 tl ye ilana koydum item şatışa maili her tülü değiştiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde burada reklam yapsam sıkıntı olurmu technopat direkt engeliyor reklam yapınca
Yönetime sormalısın.
Bana göre konu açmış olman zaten yeterli bir reklam.

steam hesbımı artık vermek zorundayım zaten çok fazla parayada vermiyeceğim orta fiyatta vereceğim nereye satabilirim
itemsatış gibi freelancer sitelerine koyabilirsin. itemsatış gamesatış oyuncustore gibi. Fiyatlarla alakam yok piyasasını ölçüp ilan verebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,784
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri