Neler Yeni

Yardım Steam hesabım çalındı ufak bi yardım edebilirmisiniz

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
steam benden fazla bir şey istemedi yazdım geçtim hesap ismi açıldığı e-posta fln diye girdimgeçtim 1-2 kanıt ta sundum
ve alttakini yazdım ben 2-3 kere güncelledim baya kanıt koydum işte faturadır adamın beni nerden nasıl çaldığıdır baya yazdım. bu cevap verme sürelerini uzatırmı veya ne kadar süre sonra cevap verirler şimdi
( bu cevabı 1 saat geçmeden yazmışlardı )

EDİT:: Yardımınız için teşekkür ederim :) steam şimdi mail yolladı hemen hesabın şifresi ne var ne yok değiştirdim bende hesap

Ekler

• download.png
    download.png
    54.1 KB · Hit: 55
Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
steam benden fazla bir şey istemedi yazdım geçtim hesap ismi açıldığı e-posta fln diye girdimgeçtim 1-2 kanıt ta sundum
ve alttakini yazdım ben 2-3 kere güncelledim baya kanıt koydum işte faturadır adamın beni nerden nasıl çaldığıdır baya yazdım. bu cevap verme sürelerini uzatırmı veya ne kadar süre sonra cevap verirler şimdi
max 1 hafta içinde hesabı verirler

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap çalındıysa hesabı dondur Vac falan yedirirler
aga nasıl donduracam e-posta iptal steam guardı iptal etmişler bu hareketi ben yapmadım diyorum kayıtlı e-postadan dondurmak istiyorum olmuyor steam desteğe yönlendiriyor
bi bilgin varmı nasıl yapılır
zaten herif arkadaşlarada saçma sapan linkler atmaya başlamış onuda kanıt olarak sundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

max 1 hafta içinde hesabı verirler
aga cs vb oyunları oynuyor adam ban yersem ve sonra hesap çalındı diye banı açtırabilir miyim ?

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Steam e Özel Yazmanı Öneririm Kayıt Olurken Artık Bu Pc Den mi giriceksin diye soruyor ben bu pc den hep başka bilgisayarım yok ıp üzerinden kontrol edebilrisiniz de kanıt bulmaya çalış ve onlara sun

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Tuğrul
benimde başıma geldi nasıl bulmuş yapmışlarsa maili ve şifrelerini tüm hesap içeriklerini değiştirmişler ticket attım senin gibi alınan ürünleri gösterdim 2 güne herşeyiyle üstüme aldım çok telaş yapmaya gerek yok.

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
benimde başıma geldi nasıl bulmuş yapmışlarsa maili ve şifrelerini tüm hesap içeriklerini değiştirmişler ticket attım senin gibi alınan ürünleri gösterdim 2 güne herşeyiyle üstüme aldım çok telaş yapmaya gerek yok.
oyunda ban yedirirse ban ı açabilirmiyim bi şekilde ? hani hesabım çalınmıştı çalan kişi yaptı diye

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
aga nasıl donduracam e-posta iptal steam guardı iptal etmişler bu hareketi ben yapmadım diyorum kayıtlı e-postadan dondurmak istiyorum olmuyor steam desteğe yönlendiriyor
bi bilgin varmı nasıl yapılır
zaten herif arkadaşlarada saçma sapan linkler atmaya başlamış onuda kanıt olarak sundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga cs vb oyunları oynuyor adam ban yersem ve sonra hesap çalındı diye banı açtırabilir miyim ?
desteğe tekrar yazarsan banın açılır diye düşünüyorum ama ban yiyeceğini sanmam hesabı alınca 10 gün csgo girme yeterli olur maç geçmişine falan bak

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
desteğe tekrar yazarsan banın açılır diye düşünüyorum ama ban yiyeceğini sanmam hesabı alınca 10 gün csgo girme yeterli olur maç geçmişine falan bak
tamamdır
teşekkür ederim

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
bir şey değil hesabı sağlam alırsın umarım alamazsan free de hvh yaparız beraber yapacak bir şey yok
Yardımınız için teşekkür ederim :) steam şimdi mail yolladı hemen hesabın şifresi ne var ne yok değiştirdim bende hesap

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Yardımınız için teşekkür ederim :) steam şimdi mail yolladı hemen hesabın şifresi ne var ne yok değiştirdim bende hesap
maç geçmişini kontrol etmeyi unutma iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,356
Üyeler
164,298
Son üye
ragnarsson
Top Bottom