Neler Yeni

Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı

Alperenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Karayel
Instagram
bmw_m_loverss
Steam
Zhytir
Merhabalar hesabımı çalan arkadaş telefon numarasını silmiş hesaptan ve e-posta değiştirmiş Steam ekibi ile iletişime geçmek lazım Steam destek üzerinden kendim halledemiyorum çünkü hesapla tüm bağlantılarım kaldırıldı. Hesabın benim olduğuna dair kanıtlarım var

Son düzenleme:

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Merhabalar hesabımı çalan arkadaş telefon numarasını silmiş hesaptan ve e-posta değiştirmiş Steam ekibi ile iletişime geçmek lazım Steam destek üzerinden kendim halledemiyorum çünkü hesapla tüm bağlantılarım kaldırıldı eğer Steam ekibinde çalışan veya o kişilere ulaşabilecek biri varsa yardımcı olabilir mi. Hesabın benim olduğuna dair kanıtlarım var
Hocam hesabın ilk maili size aitse geri alabilirsiniz elinizde stenmde aldığınız oyunlardan e fatura varsa çom iyi olur fatura varmı

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
steam desteğe yaz senden alışveriş yaptığın kartın bilgilerini soracaktır onları verirsen geri alabilirsin veya kullandığın bir epin falan varsa oda yardımcı olur sana

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Telefon guard 2 aşamalı en kötü mail koymadıysanız hesap sizin değilmiş saten D:

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Aykut Elmas
Instagram
batu300s
Steam
Spuntional
Discord
Spuntional#0001
ilk mail adresi . Fatura . ilk kart bilgisi ile geri alınabilir diye biliyorum

EMA?R

80+ Bronze

Buraya yazın.

Fatih24

80+ Bronze
steam desteğe yaz eğer hesabından alım satım yaptıysan faturanın fotosunu at. ayrıca hesabınızda ilk kullandığınız mail bilmeniz lazım.
bunları düzgün bir şekilde yaparsanız onlar size geri dönüş yapıp tek kullanımlık şifre verecekler sonra şifre değişirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiş doldurun bu şekilde :)
benim de çalınmıştı bu video sayesinde kurtarmıştım

Alperenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Karayel
Instagram
bmw_m_loverss
Steam
Zhytir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hesabın ilk maili size aitse geri alabilirsiniz elinizde stenmde aldığınız oyunlardan e fatura varsa çom iyi olur fatura varmı
Fatura e-posta ile geldi kalabalık yapmasın diye silmiştim zaten hesapta skin vs. Yok oyunlar var bir çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam desteğe yaz senden alışveriş yaptığın kartın bilgilerini soracaktır onları verirsen geri alabilirsin veya kullandığın bir epin falan varsa oda yardımcı olur sana
Kart bilgisi girmemiştim

Son düzenleme:
Top Bottom