steam hesabım çalındı

shjika

80+
Reaksiyon skoru
1
steam hesabım çalındı,bütün bilgilerim değiştirildi bu yüzden e posta ile şifremi değiştiremiyorum steam destekle birebir iletişime geçmek için de ticket atamıyorum başka bi steam hesabından ticket açtım fakat başka bir hesap için sorun iletemiceğimi belirttiler yani steam destekle nasıl iletişime geçebilirim lütfen yardım edin

steam hesabım çalındı,bütün bilgilerim değiştirildi bu yüzden e posta ile şifremi değiştiremiyorum steam destekle birebir iletişime geçmek için de ticket atamıyorum başka bi steam hesabından ticket açtım fakat başka bir hesap için sorun iletemiceğimi belirttiler yani steam destekle nasıl iletişime geçebilirim lütfen yardım edin
e posta ile nasıl değiştiremiyorsun onu anlamadım.

E-postasini değişti ya da 2 Aşamali doğrulama var
o zaman geçmiş olsun. 2 aşamalı doğrulama yapsaydın böyle bişey başına gelmezdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim de hesabım çalınmıştı ben e posta ile geri almayı başardım çalan şahısın da ip adresi hala elimde var.

o zaman geçmiş olsun. 2 aşamalı doğrulama yapsaydın böyle bişey başına gelmezdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim de hesabım çalınmıştı ben e posta ile geri almayı başardım çalan şahısın da ip adresi hala elimde var.
Telefon numarasiyla almistim bende ama benimki calintidan değil tele format atmistim pc dede hard disk daha gelmemisti

Steam guardi yapsaydın olurdu

İnşallah bedava CS Skini diye atılan linklere tıklamadın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,512
Üyeler
174,888
Son üye
vlitz
Geri