Neler Yeni

Steam hesabim çalinmiş olabi̇li̇r

ardaipek

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Arda İpek
AGA BİRİSİ Bİ MESAJ ATTI STEAMDAN 50EURO GİFT FALAN MAL GİBİ TIKLADIM 2 SAATTİR PAROLAYI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM OLMUYO ÇOK FAZLA DENE YAPTIN DİYO ÇOK KORKUYORUM EĞER ÇALINMIŞ İSE KURTARABİLİRMİYİM E POSTAMI DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİR Mİ YA DA KULLANICI ADINI FALAN DEĞİŞTİREBİLİRMİ

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm
AGA BİRİSİ Bİ MESAJ ATTI STEAMDAN 50EURO GİFT FALAN MAL GİBİ TIKLADIM 2 SAATTİR PAROLAYI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM OLMUYO ÇOK FAZLA DENE YAPTIN DİYO ÇOK KORKUYORUM EĞER ÇALINMIŞ İSE KURTARABİLİRMİYİM E POSTAMI DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİR Mİ YA DA KULLANICI ADINI FALAN DEĞİŞTİREBİLİRMİ
Desteğe yaz hocam

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
ne diyim emin değilimki çalındığından guardı geçebilirmi çaldıysa?
Alışveriş yapmış olduğun kart harcama bilgisi ve e postaya gelen alışveriş mailiyle geri alabilirsin Steam destekle iletişime geçerek.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
ne diyim emin değilimki çalındığından guardı geçebilirmi çaldıysa?
Benim hesaptada guard vardı ne olmuşsa geçmiş onu hesaba girip kendine oyun almıştı sonra şifreyi falan değiştirdim bağlı olan cihazlardan çıkarttım

ardaipek

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Arda İpek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alışveriş yapmış olduğun kart harcama bilgisi ve e postaya gelen alışveriş mailiyle geri alabilirsin Steam destekle iletişime geçerek.
abi emin değilim çalındımı olayı anlatayım birisi bana steamdan mesaj attı bi linke girdim steamın kendi yeri giriş yapılı değildi giriş yapmaya çıştım parola yanlış dedi sonra steam uygulamasına bi mesaj geldi ama bu mesaj şu anda görüntülemeniyoır dedi parolamı değiştirmeye çalıştım o da olmadı steam guarda aktifti telefon numaramda kayıtlıydı çalınmış olabilirmi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
abi emin değilim çalındımı olayı anlatayım birisi bana steamdan mesaj attı bi linke girdim steamın kendi yeri giriş yapılı değildi giriş yapmaya çıştım parola yanlış dedi sonra steam uygulamasına bi mesaj geldi ama bu mesaj şu anda görüntülemeniyoır dedi parolamı değiştirmeye çalıştım o da olmadı steam guarda aktifti telefon numaramda kayıtlıydı çalınmış olabilirmi
Sifren degistiyse , mail olarak bildirim gelir. Şifreniz değiştirildi diye.

Top Bottom