Neler Yeni

Steam Hesabım Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Sabah steam hesabıma girdiğimde her şey normal iken yaklaşık 1 saat önce girdiğimde ise hesabın profil fotosu, arka planı, ismi ve steam id si değişmiş ve trade ban yazılmıştı. Hesap açıklamasına baktığımda ise hesabımın topluluk kurallarını ihlal ettiği ve bu yüzden 12 saat içinde eşyalarımı başka hesaba aktarmam gerektiği yazıyordu. Dikkatimi çeken bir başka nokta ise hesabımın e-posta ve şifresi değişmemişti ve hiçbir eşyama dokunulmamıştı. Ben de hemen e-posta ve şifreyi değiştirip itemleri diğer hesabıma attım fakat sizce bunu yapan bir hacker mıdır yoksa steam tarafından bir uyarı mıdır ??? yardımcı olursanız sevinirim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Steam senden item istemez isteyemez. Hesabına sızmışlar büyük ihtimalle. Tüm bilgilerini değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam senden item istemez isteyemez. Hesabına sızmışlar büyük ihtimalle. Tüm bilgilerini değiştir
fakat eşyalarımı onlara atmam istenmedi başka kendi hesabıma atmamı istediler.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Her türlü ihtimale karşı dediklerini yap ve kendini güvenceye al. Sanırım kural ihlali yapmışsın ve bu biraz ağır olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Her türlü ihtimale karşı dediklerini yap ve kendini güvenceye al. Sanırım kural ihlali yapmışsın ve bu biraz ağır olmuş.
Fakat topluluk kurallarını ihlal edecek hiçbir şey yapmamıştım İnşallah bir daha başıma gelmez ve 12 saat içerisinde başka bir şey yapılmaz hesabıma.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Steam API keyinizi sıfırlayın. Diğer cihazların giriş iznini silin. Steam desteğe yazın.

beritankorkusuz

80+ Silver
Sabah steam hesabıma girdiğimde her şey normal iken yaklaşık 1 saat önce girdiğimde ise hesabın profil fotosu, arka planı, ismi ve steam id si değişmiş ve trade ban yazılmıştı. Hesap açıklamasına baktığımda ise hesabımın topluluk kurallarını ihlal ettiği ve bu yüzden 12 saat içinde eşyalarımı başka hesaba aktarmam gerektiği yazıyordu. Dikkatimi çeken bir başka nokta ise hesabımın e-posta ve şifresi değişmemişti ve hiçbir eşyama dokunulmamıştı. Ben de hemen e-posta ve şifreyi değiştirip itemleri diğer hesabıma attım fakat sizce bunu yapan bir hacker mıdır yoksa steam tarafından bir uyarı mıdır ??? yardımcı olursanız sevinirim.
Tüm bilgilerini değiştir, oyun satıcısı oalrak söylüyorum bunlar dolandırıcı bizimde başımıza geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabın tüm bilgilerini değiştir yeni mail vs aç

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Steam API keyinizi sıfırlayın. Diğer cihazların giriş iznini silin.
Bir arkadaşımda aynı şeyi dedi ve yapıp tüm bilgilerimi değiştirdim teşekkürler tavsiyeniz için

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Steam dışı csgo kasa açma sitelerine girmiş miydiniz bu sitelere bilgi verdiğiniz için olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent