Steam Hesabım Hakkında

Reaksiyon skoru
115
Sabah steam hesabıma girdiğimde her şey normal iken yaklaşık 1 saat önce girdiğimde ise hesabın profil fotosu, arka planı, ismi ve steam id si değişmiş ve trade ban yazılmıştı. Hesap açıklamasına baktığımda ise hesabımın topluluk kurallarını ihlal ettiği ve bu yüzden 12 saat içinde eşyalarımı başka hesaba aktarmam gerektiği yazıyordu. Dikkatimi çeken bir başka nokta ise hesabımın e-posta ve şifresi değişmemişti ve hiçbir eşyama dokunulmamıştı. Ben de hemen e-posta ve şifreyi değiştirip itemleri diğer hesabıma attım fakat sizce bunu yapan bir hacker mıdır yoksa steam tarafından bir uyarı mıdır ??? yardımcı olursanız sevinirim.

Steam senden item istemez isteyemez. Hesabına sızmışlar büyük ihtimalle. Tüm bilgilerini değiştir

Steam senden item istemez isteyemez. Hesabına sızmışlar büyük ihtimalle. Tüm bilgilerini değiştir
fakat eşyalarımı onlara atmam istenmedi başka kendi hesabıma atmamı istediler.

Her türlü ihtimale karşı dediklerini yap ve kendini güvenceye al. Sanırım kural ihlali yapmışsın ve bu biraz ağır olmuş.

Her türlü ihtimale karşı dediklerini yap ve kendini güvenceye al. Sanırım kural ihlali yapmışsın ve bu biraz ağır olmuş.
Fakat topluluk kurallarını ihlal edecek hiçbir şey yapmamıştım İnşallah bir daha başıma gelmez ve 12 saat içerisinde başka bir şey yapılmaz hesabıma.

Steam API keyinizi sıfırlayın. Diğer cihazların giriş iznini silin. Steam desteğe yazın.

Sabah steam hesabıma girdiğimde her şey normal iken yaklaşık 1 saat önce girdiğimde ise hesabın profil fotosu, arka planı, ismi ve steam id si değişmiş ve trade ban yazılmıştı. Hesap açıklamasına baktığımda ise hesabımın topluluk kurallarını ihlal ettiği ve bu yüzden 12 saat içinde eşyalarımı başka hesaba aktarmam gerektiği yazıyordu. Dikkatimi çeken bir başka nokta ise hesabımın e-posta ve şifresi değişmemişti ve hiçbir eşyama dokunulmamıştı. Ben de hemen e-posta ve şifreyi değiştirip itemleri diğer hesabıma attım fakat sizce bunu yapan bir hacker mıdır yoksa steam tarafından bir uyarı mıdır ??? yardımcı olursanız sevinirim.
Tüm bilgilerini değiştir, oyun satıcısı oalrak söylüyorum bunlar dolandırıcı bizimde başımıza geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabın tüm bilgilerini değiştir yeni mail vs aç

Steam API keyinizi sıfırlayın. Diğer cihazların giriş iznini silin.
Bir arkadaşımda aynı şeyi dedi ve yapıp tüm bilgilerimi değiştirdim teşekkürler tavsiyeniz için

Steam dışı csgo kasa açma sitelerine girmiş miydiniz bu sitelere bilgi verdiğiniz için olabilir.

Bilgilerini bir kişiye vermiş gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,389
Üyeler
188,583
Son üye
neyalansoyliyim
Geri