Steam Hesabım Kapatıldı

RashMar

80+
Reaksiyon skoru
1
Steam hesabıma birkaç gündür girmiyordum. Bir gireyim dedim, şifreniz ya da parolanız yanlış dedi. Birkaç kez denedim, gene aynı hatayı aldım. Sonra Steam Desteğe e-posta adresimi girdim. Steam hesabımın şifresini yeniden değiştirmem için, belki şifreyi unutmuşumdur diye ama hesabı da bulamadı. Bulamıyor. Başka arkadaş olduğum hesaptan sohbet kısmına baktım, orada da gözükmüyorum. Steam hesabımı yeniden alma şansım var mı?

Son düzenleme:
Steam hesabıma bir kaç gündür girmiyordum bir gireyim dedim şifreniz ya da parolanız yanlış dedi bir kaç kez denedim gene aynı hatayı aldım sonra Steam Desteğe e-posta adresimi girdim Steam hesabımın şifresini yeniden değiştirmem için belki şifreyi unutmuşumdur diye ama hesabı da bulamadı bulamıyor...Başka arkadaş olduğum hesaptan sohbet kısmına baktım orada da gözükmüyorum Steam hesabımı yeniden alma şansım var mı?
steam desteğe ulaşıp yardım iste

hesabını çalıp kapatmış büyük ihtimalle link atma şansın varmı?

Steam hesabıma birkaç gündür girmiyordum. Bir gireyim dedim, şifreniz ya da parolanız yanlış dedi. Birkaç kez denedim, gene aynı hatayı aldım. Sonra Steam Desteğe e-posta adresimi girdim. Steam hesabımın şifresini yeniden değiştirmem için, belki şifreyi unutmuşumdur diye ama hesabı da bulamadı. Bulamıyor. Başka arkadaş olduğum hesaptan sohbet kısmına baktım, orada da gözükmüyorum. Steam hesabımı yeniden alma şansım var mı?
konu geçeli olmuş ama yine bakanları uyarayım ruslar yapıyor bunu direkt steam guardı geçip hesabınıza erişebiliyorlar direkt şifreden dikattli olun

Geri