Neler Yeni

Steam hesabımda takas ya da satış yapılmasını nasıl engellerim?

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Hesabımı Need for Speed indirip oynaması için bir arkadaşıma vereceğim. Hesabıma herhangi bir şekilde takas ya da satış engellemesi koyabilir miyim? 2K değerinde CS envanterim var bir şekilde itemleri çalmasından şüpheleniyorum. Bir şekilde sadece kütüphaneyi kullanmasını sağlamamın bir yolu var mı? (güvenmediğin biriyle neden arkadaşsın diye vaaz vermeyin)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,965
İsim
Oğuz
Takas veya satış için zaten mobil onay vermen gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hesabımı Need for Speed indirip oynaması için bir arkadaşıma vereceğim. Hesabıma herhangi bir şekilde takas ya da satış engellemesi koyabilir miyim? 2K değerinde CS envanterim var bir şekilde itemleri çalmasından şüpheleniyorum. Bir şekilde sadece kütüphaneyi kullanmasını sağlamamın bir yolu var mı? (güvenmediğin biriyle neden arkadaşsın diye vaaz vermeyin)
aile modu açın hocam onda belirli yetkiler verebilirsiniz ve ordaki şifreyi ona vermeden sen kendi hesabında kullanabilirsin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,965
İsim
Oğuz

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Belirli ücret dediğin 20 TL altı. Yani çalacaksa bırak sadaka olsun, karakteri kadar eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobil uygulama işte.
Hesaba girebilecekse onaylama yapabilir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,965
İsim
Oğuz
O zaman şöyle yapıyorsun. Önce arkadaşının hesabını isteyip kendi bilgisayarından giriyorsun. Sonra o hesap için ana hesabından aile paylaşımı veriyorsun. Paylaşımı verince arkadaş kendi hesabından senin oyun saatini etkilemeden indirebiliyor.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Hesabını vermek zorunda değilsin
nfs oyunları aile paylaşımında mevcut değil hocam
aile modu açın hocam onda belirli yetkiler verebilirsiniz ve ordaki şifreyi ona vermeden sen kendi hesabında kullanabilirsin

Takas veya satış için zaten mobil onay vermen gerekiyor.
Belirli bir ücretin altındaysa onay şartı yok
Belirli ücret dediğin 20 TL altı. Yani çalacaksa bırak sadaka olsun, karakteri kadar eder.

Mobil uygulama işte.
500tllik skine 20tl sipariş verip sonra hesabımdan 20tlye satınca onaysız alabiliyor

bir yerde görmüştüm sanırım hesapta sadece kütüphaneye girebiliyordu onun haricinde çıkmak için bir pin girmesi gerekiyordu. bilginiz var mı bunun hakkında?

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
nfs oyunları aile paylaşımında mevcut değil hocam

500tllik skine 20tl sipariş verip sonra hesabımdan 20tlye satınca onaysız alabiliyor

bir yerde görmüştüm sanırım hesapta sadece kütüphaneye girebiliyordu onun haricinde çıkmak için bir pin girmesi gerekiyordu. bilginiz var mı bunun hakkında?
Skini 20'ye koysa ondan önce başkası alır boş yere bu topa girmez aile paylaşımında NFS oyunları yoksa NFS oyunları olan bir EA hesabı bul

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vermeyin. Aynı hataya düştüm. +10 yıllık hesabıma bir güzel VAC yedirdi. Dayanamadım açtım dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,724
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS