Neler Yeni

Steam Hesabımı çaldırdım

Hanbai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre Yıldırım
bugün yaklaşık saat 15,00 sularında hesabımıa rusça mesajlar gelmeye başladı ve arkadaşlarım onları listeden çıakrdığımı söyledi bende geri alamya çalıştığımda epostası farklı gözüküyordu ve destedeğe ingilizce şekilde talebimi ilettim şimidi bana tahmini ne zaman dönüş yaparlar birde aldığım oyunların faturaları vardı onlarıda gönderdim bana geri verme ihtimalleri varmı hesabımı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
bugün yaklaşık saat 15,00 sularında hesabımıa rusça mesajlar gelmeye başladı ve arkadaşlarım onları listeden çıakrdığımı söyledi bende geri alamya çalıştığımda epostası farklı gözüküyordu ve destedeğe ingilizce şekilde talebimi ilettim şimidi bana tahmini ne zaman dönüş yaparlar birde aldığım oyunların faturaları vardı onlarıda gönderdim bana geri verme ihtimalleri varmı hesabımı
Oyunların faturaları var ise yüzde 90 geri alırsın.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Merak ettiğimden soruyorum sadece.

Nasıl oldu olay, steam envanterimde benim için önemli eşyalar var. Ona göre önlem almak istiyorum.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
türkçe atsaydın keşke :D bende çaldırdım 3 saat içinde geri dönüş yaptılar ama 130 liralık rust oyunumda önce para yatırıp skin almışlar sonrada ban yemişler sadece 3 saat içinde geç kalmazsan hasarsız alabilirsin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Nasıl oldu olay, steam envanterimde benim için önemli eşyalar var. Ona göre önlem almak istiyorum.
steam guard yap nerdeyse imkansız çalınması

Komando41.

80+ Silver
stem desteğe hemen mesajyaz faturaları gönder vakit kaybetme !!!! e postanı değştir şifresini

Hanbai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkçe atsaydın keşke :D bende çaldırdım 3 saat içinde geri dönüş yaptılar ama 130 liralık rust oyunumda önce para yatırıp skin almışlar sonrada ban yemişler sadece 3 saat içinde geç kalmazsan hasarsız alabilirsin
tekrardan göndereryimmi yoksa bekliyeyimmi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Steam Guard yok muydu hesabında nasıl çalındı

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Hanbai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre Yıldırım
stem desteğe hemen mesajyaz faturaları gönder vakit kaybetme !!!! e postanı değştir şifresini
hepsini ayarladım 2 saatir cevap vermelerini bekliyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir ayarlama yapmak için kapatmıştım tamda o ana denk geldi malesef :(

bir ayarlama yapmak için kapatmıştım tamda o ana denk geldi malesef :(

bekle eğer dönüş olmazsa 1 gün içinde türkçe olarak tekrar at
anladım teşekkür ederim

yani hiçbirfikrim yok

Top Bottom