Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
evet çok saöma adam 1000 den fazla para yatırdı belki ama hseap 300 tl ediyor saçma değilmiOyun fiyatları pek etki etmiyorki.
evet çok saöma adam 1000 den fazla para yatırdı belki ama hseap 300 tl ediyor saçma değilmiOyun fiyatları pek etki etmiyorki.
aga ben bu konuları hiç bilmiombence 500 civarı
ben hesabı arkadaşımdan 8 ay oldu alalı 40tl yatırdım hesap böyleydi hesabı 60tlye aldım ben zarar etmem gibi duruyor450-700 arası gibi gider herhalde hesaplar genel olarak yatırılan paradan çok daha az fiyatına satılıyor eğer ihtiyaç yoksa satma derim.
siz rahatsınız o zamanben hesabı arkadaşımdan 8 ay oldu alalı 40tl yatırdım hesap böyleydi hesabı 60tlye aldım ben zarar etmem gibi duruyor
Nedenini bende bilmiyorum ama bu piyasa böyleevet çok saöma adam 1000 den fazla para yatırdı belki ama hseap 300 TL ediyor saçma değilmi
o yüzden satmak bana mantıklı gelmiyor 1000 tl den fazla verdiğin hesap yarı fiyatına gidiyorNedenini bende bilmiyorum ama bu piyasa böyle
Alınan oyunların indirimle en az kaça alabileceğinizi söylüyor o site, aynı zamanda indirimsiz fiyatlarını da.evet çok saöma adam 1000 den fazla para yatırdı belki ama hseap 300 TL ediyor saçma değilmi
başlamaz400 den başlar dedim ama bilmiyorum
knkm o kadar ucuza gitmez 17 senelik emek var o kadar ucuza gitmez diye düşünüyomAlınan oyunların indirimle en az kaça alabileceğinizi söylüyor o site, aynı zamanda indirimsiz fiyatlarını da.
0'dan indirim kovalayarak almaya çalışırsanız 380TL'ye aynı hesabı toplayabilirsiniz aşşa yukarı.
Bence bu hesap 150-200TL'ye gidebilir ki VAC ban var, bilemiyorum, daha da ucuza gidebilir.
Millet oyuna bakıyor usta. 17 sene sence kimin umrunda?knkm o kadar ucuza gitmez 17 senelik emek var o kadar ucuza gitmez diye düşünüyom
ben en iyisi 299 koyayım ordan düşerim 250-240 civarınabaşlamaz
vac var
100 oyundan 4 5 tanesi iyi oyun kalanı çerez doldurma amaçlı alınmış
arka plan pahalı
hesap 17 yıllık + bazı şeyler var
bence 250'den koy
en iyisiben en iyisi 299 koyayım ordan düşerim 250-240 civarına