Sonuç ne burada peki?oyunlar sana hitap etmeyebilir indirimli olarak doom eternal 65tl
- Assassin's Creed Syndicate
- Assassin's Creed Unity
- Assassin's Creed Rogue
- Assassin's Creed IV Black Flag
paketi indirimli 53 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu bir daha asla açmamak üzere takipten çıkıyorum mümkünse sileceğim
Yok fazla söylemişsiniz bedavaya versinEtmez ki?
50-60₺'ye satarsan öp başına koy derim.
120 TL diyelim tam değerini bilmiyorum ama atayım dur.150 TL eden hesabını atmanı bekliyorum
şu arkadaşın oyunlarına bakabilirsiniz oynanacak oyun az deyip çamur atan arkadaş oynanan birkaç oyun gördüm onlar da bende de var120 TL diyelim tam değerini bilmiyorum ama atayım dur.
Steam Community :: Kawai-i Milfiye
steamcommunity.com
Onu oynamadım be çok eskiden ekledim.şu arkadaşın oyunlarına bakabilirsiniz oynanacak oyun az deyip çamur atan arkadaş oynanan birkaç oyun gördüm onlar da bende de var
(zula gördüm maalesef)
Bence etmez de tavsiyem bence istediği fiyattan koysun ve yavaş yavaş fiyatını indirsin he ölücü bir fiyat olarak ise gidip 50'ye vermesin 75 Üstü tutmaya çalışsın .Hesap 150 TL eder bu arada.
Sana tavsiyem git piyasayı araştır ve o satış oranlarına bak ona göre aklında fiyat oluşturup fiyattan koy farklı sitelerde eğer olmaz ise fiyatnı bi 5 TL fenan indir.şu arkadaşın oyunlarına bakabilirsiniz oynanacak oyun az deyip çamur atan arkadaş oynanan birkaç oyun gördüm onlar da bende de var
(zula gördüm maalesef)
Hocam merak ettim AC paketini nereden ladınız 53 TL'ye ?oyunlar sana hitap etmeyebilir indirimli olarak doom eternal 65tl
- Assassin's Creed Syndicate
- Assassin's Creed Unity
- Assassin's Creed Rogue
- Assassin's Creed IV Black Flag
paketi indirimli 53 TL
konuyu bir daha asla açmamak üzere takipten çıkıyorum mümkünse sileceğim
steamde şimdi de indirimdeOnu oynamadım be çok eskiden ekledim.
Hocam sizinki de çok fakrlı değil ayrıca etmez kanka diyorum benimki bile 120 TL civarında ama seninle uğraşmayacağım sat kanka alıcı çıkmayınca sen anla artık bu arada az oyun?
sizin yaptığınız gibi yapacağım:
Payback 2 Legacy editon + Satılmayan DLC .
DOOM
NFS 2015
Fallout 4
R6S Deluxe.
ETS 2 (DLC var) ve ATS (Yazmamın sebebi ATS 7TL'ye aldım)
Assetto Corsa.
Valve Complete Pack.
TF 2 (Premium hesap)
Europa Universalis 4.
Grid 2019.
Forza Horizion 4 Ultimate Edition.
PUPG.
Witcher 3 GOTY.
Diğerlerini fazla değeri olduğunu düşünmüyorum ve sırf bu oyunların toplamından bile satabiliyorum ayrıca hesap seviyem 27 ama 30 yapıcam.
Bence etmez de tavsiyem bence istediği fiyattan koysun ve yavaş yavaş fiyatını indirsin he ölücü bir fiyat olarak ise gidip 50'ye vermesin 75 Üstü tutmaya çalışsın .
Hocam yanlışım var ise düzeltin.
Sana tavsiyem git piyasayı araştır ve o satış oranlarına bak ona göre aklında fiyat oluşturup fiyattan koy farklı sitelerde eğer olmaz ise fiyatnı bi 5 TL fenan indir.
Hocam merak ettim AC paketini nereden ladınız 53 TL'ye ?
AC oyunlarını seviyorum da iyi fiyatmış.
son olarak sattım 150 yeKardeşim insanlar zaten o fiyatı olsa sana güveneceğine gider o oyunları kendi hesabına alır bu hesap satma mantığı olduğundan düşüğe satıckasın ki adam güvenmek için bir nedeni olsun.
Kanka ben söyleyeyim piyasa inanılmaz değişmiş satarsın kanka 150'den rahat.steamde şimdi de indirimde
Assassin's Creed Bundle yazınca 138 TL gözüküyor tıkla 53 TL
son olarak sattım 150 ye
Assassin's Creed sever birine belki 100 lira civarına satabilirsin bu hesabı. Ac sever birini bulman lazım.beyler gamesatışta 1 aydır duruyor yeminle aşırı ucuza koyuyorum ya hatta burada 2. el kategorisinde paylaştım bakabilirsiniz aktifliği yüksek hangi siteyi önerirsiniz bynogame de ilanım yayınlanmadan siliniyor nedenini bilmiyorum
merak edenler için 150 TL
Bu arada sevindim kanka haksız çıktığım için sevindim.steamde şimdi de indirimde
Assassin's Creed Bundle yazınca 138 TL gözüküyor tıkla 53 TL
son olarak sattım 150 ye
Yok kanka hesaplar baya pahalanmış uyduruk hesapları bile 150-200'e koyuyorlar.Assassin's Creed sever birine belki 100 lira aşağısına satabilirsin bu hesabı. Ac sever birini bulman lazım.
Hmm öyle mi. O zaman 150 ye koysun. Alıcı bulamazsa veya pazarlık falan yaparsa 100 e düşer o zaman.Bu arada sevindim kanka haksız çıktığım için sevindim.
Güle Güle harcamalar.
Yok kanka hesaplar baya pahalanmış uyduruk hesapları bile 150-200'e koyuyorlar.
150 TL'ye okutmuş arkadaş.70/80 TL en fazla aga.