ederse iyi bir de bakiye var 1306.08 tl iyi bir para eder o zaman teşekkür ederim hepinizeAttığın resimlerdeki oyunların çoğunu görmedim steam üzerinden bakarken 1.5k falan eder hocam böyle.
satmak istesen 500-600TL ye okutursun gibi hesabın boş oyunlarla doluymuş.Merhaba steam hesabımın ne kadar edeceğini merak ettiğim için açıyorum bu konuyu steamcalculator da çok fazla bir fiyat veriyor o kadar ediceğine inanmıyorum açıkçası
Alıntıyı görüntüleSteam Community :: Error
steamcommunity.com
Hocam her şeyi 1 mesajda söyleseydiniz keşke o zaman 2.5k falan eder.ederse iyi bir de bakiye var 1306.08 TL iyi bir para eder o zaman teşekkür ederim hepinize
dota 12 bin saat miMerhaba steam hesabımın ne kadar edeceğini merak ettiğim için açıyorum bu konuyu steamcalculator da çok fazla bir fiyat veriyor o kadar ediceğine inanmıyorum açıkçası
steamcommunity.com
bakiyeyi dahil etmeden ne kadar ediceğini merak ettiğim içinHocam her şeyi 1 mesajda söyleseydiniz keşke o zaman 2.5k falan eder.
azıcık saat vardota 12 bin saat mi![]()
Hocam hesabınızı satmayın bence gordugum fiyatlara bakınca burda kocaman emek var ve 800tl diyor arkadaslar eger o fiyat ediyorsa satma olmadi kardeşin kuzen vs kimse ona odunc verirsin o orda takılır vs vs bence kısaca satmaMerhaba steam hesabımın ne kadar edeceğini merak ettiğim için açıyorum bu konuyu steamcalculator da çok fazla bir fiyat veriyor o kadar ediceğine inanmıyorum açıkçası
steamcommunity.com
toplam 7k saati benim kendi emeğim gerisi idle serverlarda kutu düşürmek için afk bırakıyordum dış kaynak bir yere hesabımı vermedim hiç11.690 saat CS oynadın mı gerçekten yoksa freehourboost mu ?
hocam hayatınızı dota2 ve cs ye mi adadınız büyük emek var 20k saat var 1k için satmayın be hocasmMerhaba steam hesabımın ne kadar edeceğini merak ettiğim için açıyorum bu konuyu steamcalculator da çok fazla bir fiyat veriyor o kadar ediceğine inanmıyorum açıkçası
steamcommunity.com
satmayacağım zaten sadece ne kadar edebileceğini öğrenmek istemiştimHocam hesabınızı satmayın bence gordugum fiyatlara bakınca burda kocaman emek var ve 800tl diyor arkadaslar eger o fiyat ediyorsa satma olmadi kardeşin kuzen vs kimse ona odunc verirsin o orda takılır vs vs bence kısaca satma
Haa pardon reissatmayacağım zaten sadece ne kadar edebileceğini öğrenmek istemiştim