Steam Hesabını 2 Kişi Kullanabilirmiyiz? Yardım Edin Lütfen.

Reaksiyon skoru
124
Selam arkadaşlar yakında FIFA 22 çıkacak Ve ben arkadaşlarımla tek bir Steam hesabına oyunu EA Play üzerinden almayı planlıyorum bu hesabı çevrimdışı modda 2 veya 3 kişi aynı anda kullanabilir miyiz online vesaire olmayacak kariyer modları oynuyoruz. Herhangi bir sıkıntı Yaşar mıyız birimiz girdiğinde diğerini atar mı oyunda hesaplarda çevrimdışı olacak

bir hesapta aynı anda bir kişi oynayabilir sadece diye biliyorum.

Selam arkadaşlar yakında FIFA 22 çıkacak Ve ben arkadaşlarımla tek bir Steam hesabına oyunu EA Play üzerinden almayı planlıyorum bu hesabı çevrimdışı modda 2 veya 3 kişi aynı anda kullanabilir miyiz online vesaire olmayacak kariyer modları oynuyoruz. Herhangi bir sıkıntı Yaşar mıyız birimiz girdiğinde diğerini atar mı oyunda hesaplarda çevrimdışı olacak
diğer oyunlar için o şekilde yapılabilir. ancak fifa için emin değilim. çünkü ekstradan ea hesabı istiyor. ona bağlanmak için de online bağlantı lazım. aynı anda 2 ea hesabına 1 oyunu bağlamak mümkün olmayabilir.

diğer oyunlar için o şekilde yapılabilir. ancak fifa için emin değilim. çünkü ekstradan ea hesabı istiyor. ona bağlanmak için de online bağlantı lazım. aynı anda 2 ea hesabına 1 oyunu bağlamak mümkün olmayabilir.
Aynı EA hesabından oynarlar?

Aynı EA hesabından oynarlar?
mantıklı. ama yine de olur mu bilmiyorum. hesap istemeyen oyunlar rahatlıkla oynanıyor. hesap isteyenleri hiç denemedim. bir çoğu aile paylaşımında bile olmuyor. denemek lazım.

Bir steam hesabına aynı anda farklı cihazlardan iki kişi bağlanamaz aile paylaşımı açarsanız bağlanabilirsiniz ama online oynayamazsınız..

mantıklı. ama yine de olur mu bilmiyorum. hesap istemeyen oyunlar rahatlıkla oynanıyor. hesap isteyenleri hiç denemedim. bir çoğu aile paylaşımında bile olmuyor. denemek lazım.
Yapımcılar Aile paylaşımında oynanmasın diyor. Steam'de açmıyor onu.

Sadece offline lazım bize. Kariyer

Ea bagli baska oyun varsa deneye bilirsin

ayın oyunu oynayamazsınız ama offline oynarsınız

çevrimdışında sınırsız oynanabiliyor 10 tl ye öyle bütün oyunları satıyolar zaten rdr 2 fifa pes vs vs online oynamıycaksan t renntten indir gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri