ardaipek 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 429 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Arda İpek 30 Ekim 2023 #1 sabah saatlerinde çalınan hesabım için destekle iletişime geçtim yardım ediceğiz dediler hesabı geri alabilirmiyim? çalınma olayı bir linke tıklamam sonrası oldu
sabah saatlerinde çalınan hesabım için destekle iletişime geçtim yardım ediceğiz dediler hesabı geri alabilirmiyim? çalınma olayı bir linke tıklamam sonrası oldu
C Cavuskerem 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 13,162 Dahası Reaksiyon skoru 6,774 İsim Kerem Çavuş 30 Ekim 2023 #2 steam guard varken gitmesi garip olmuş hesabın senin olduğunu kanıtlarsan çok rahat 1 2 güne alırsın arkadaşımın başına gelmişti satın almış olduğun kart bilgileri , kullandığın adres , ssler vs vs senin olduğuna kanıtlamana yardımcı olur
steam guard varken gitmesi garip olmuş hesabın senin olduğunu kanıtlarsan çok rahat 1 2 güne alırsın arkadaşımın başına gelmişti satın almış olduğun kart bilgileri , kullandığın adres , ssler vs vs senin olduğuna kanıtlamana yardımcı olur