Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum ben önceki iOS cihazımda bu oyunu oynamıştım ve direk apple dan hesap açtım maddi nedenler ile Apple cihazımı satıp Android'e geçmek zorunda kaldım tabletimde iOS olduğu için ordan hesabımı açıp gmaila linkledim ama ben android cihazımda gajin ile oturum açacak iken şöyle bir hata alıyorum
Şu anda linked hesabınıza giremezsiniz.Kendi ana hesabınızı girin veya destekle iletişime geçin.
Dün destekle iletişime geçtim daha önce de geçmiştim hala cevap gelmedi belki siz yardımcı olursunuz diye tek çare size geldim lütfen yardım edin teşekkürler
Arkadaşlar hesaba çok yüklü bir miktar para yatırmıştım o yüzden geri istiyorum bir de emeklerim için
Yazıcak kimse yok mu arkadaşlar koca site de
Şu anda linked hesabınıza giremezsiniz.Kendi ana hesabınızı girin veya destekle iletişime geçin.
Dün destekle iletişime geçtim daha önce de geçmiştim hala cevap gelmedi belki siz yardımcı olursunuz diye tek çare size geldim lütfen yardım edin teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar hesaba çok yüklü bir miktar para yatırmıştım o yüzden geri istiyorum bir de emeklerim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazıcak kimse yok mu arkadaşlar koca site de
Ekler
Son düzenleme: