Neler Yeni

Steam iade talebime 2 gündür cevap gelmedi

A. Arda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Arda
İndirimdeyken arkadaşlarla human fall flat alırız diye almıştım ben sonra vazgeçtiler iade ediyim dedim 8 nisanda aldım 2 gün önce iade talebinde bulundum hiç oyuna başlamadım ve iade talebine hala yanıt alamadım bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bazem bugta kalıyor. İptal et tekrar dene benim genelde 1 -2 saat içinde cevap geliyor.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Dün Sunucularda sucuk pişiriyorlardı . Mangal bitti , tekrardan iade taleplerine bakmaya başlarlar

A. Arda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazem bugta kalıyor. İptal et tekrar dene benim genelde 1 -2 saat içinde cevap geliyor.
2 kere iptal etmiştim zaten birdaha deniyorum umarım 14 gün geçmeden yanıt verirler artık sıkılmaya başladım

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
2 kere iptal etmiştim zaten birdaha deniyorum umarım 14 gün geçmeden yanıt verirler artık sıkılmaya başladım
İade talebini sistemim yetmiyor diye yap. Ben hep öyle yapıyorum.

İndirimdeyken arkadaşlarla human fall flat alırız diye almıştım ben sonra vazgeçtiler iade ediyim dedim 8 nisanda aldım 2 gün önce iade talebinde bulundum hiç oyuna başlamadım ve iade talebine hala yanıt alamadım bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Ben de aynı sorunu aynı oyunda yaşıyorum. İptal edip tekrar gönderdim ama 3-4 gündür hala bekliyorum. Seninki iade oldu mu?

Top Bottom