Yusuf Doygunbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Soru baslikta
Hayır görürler elbet r6 skin iadesi yapıyordum böylece 3 gün bedava skinli oynuyordum ve gece 1 de attım 1.30 gibi kabul ettiler oyundada aynısı olur açıklama ile atınca daha hızlı iade ediyorlarSoru baslikta
Şimdi iptal edop açiklama yazip oluşturayım mı yoksa kalsin mi hocam az bişi deil valls ondan dolayi şey yapiyorumHayır görürler elbet r6 skin iadesi yapıyordum böylece 3 gün bedava skinli oynuyordum ve gece 1 de attım 1.30 gibi kabul ettiler oyundada aynısı olur açıklama ile atınca daha hızlı iade ediyorlar
Hangi gün oluşturdunuz max 3 gün bekleyin sknra yeniden yapınŞimdi iptal edop açiklama yazip oluşturayım mı yoksa kalsin mi hocam az bişi deil valls ondan dolayi şey yapiyorum
Dün akşam hocamHangi gün oluşturdunuz max 3 gün bekleyin sknra yeniden yapın
Yeni daha hocam ne panikliyorsunuz 14 gün süreniz var karta mı iade dediniz cüzdanamı kart ise 20 gün falan bekliyorsunuzDün akşam hocam
Hocam dün sordum paparaya 1 hafta icinde geliyormusYeni daha hocam ne panikliyorsunuz 14 gün süreniz var karta mı iade dediniz cüzdanamı kart ise 20 gün falan bekliyorsunuz
Birda tavsiyem cüzdanda para kalsın diye oyun alıp iade etmeyin iade banı yersinizYeni daha hocam ne panikliyorsunuz 14 gün süreniz var karta mı iade dediniz cüzdanamı kart ise 20 gün falan bekliyorsunuz
Talebin onaylanırsa 1 hafta sürebilir ama öncelikle iade talebinin onaylanmış olması lazımHocam dün sordum paparaya 1 hafta icinde geliyormus