jeff123can
80+ Bronze
Dahası
Sanctum 2 oyunundan 3 kart hakkınız var. Yani 3 kart daha düşecek ama daha oyun 0 saatte. Biraz beklemeniz gerekiyor oyunlar genellikle 3. saatten sonra kart düşürüyor.Pek bilgim yok, bugun 3 kart düşürdüm.Ortada 3 kart kaldı yazıyor. Daha kart düşeceği anlamına mı geliyor, yoksa bitti mi ?
vac yasaklı oyunun varsa eklemeyi unutma dostumPek bilgim yok, bugun 3 kart düşürdüm.Ortada 3 kart kaldı yazıyor. Daha kart düşeceği anlamına mı geliyor, yoksa bitti mi ?
3 kart daha gelecek ama o 3 kart geldikten sonra başka kart düşürecek oyununuz yok anlaşılan. Yeni oyunlar almanızı öneririm.Pek bilgim yok, bugun 3 kart düşürdüm.Ortada 3 kart kaldı yazıyor. Daha kart düşeceği anlamına mı geliyor, yoksa bitti mi ?
O şehir efsanesi öyle bir şey yok.vac yasaklı oyunun varsa eklemeyi unutma dostum
o ne demek oluyor,vac yasaklı oyunun varsa eklemeyi unutma dostum
tedbirden zarar gelmez hocamO şehir efsanesi öyle bir şey yok.
örneğin csgo csgonuz varsa ban yeme riski var diyorlar kara listeye ekle 730 game id sio ne demek oluyor,
tedbirden zarar gelmez hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
örneğin csgo csgonuz varsa ban yeme riski var diyorlar kara listeye ekle 730 game id si
kaydet deyin hocam bitti tedbirden zarar gelmezMesaj otomatik birleştirildi:
böyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 TL lik kart için şehir efsanesi riskini bile göze alamam ya bi cs oynuyorum zaten steamde