Neler Yeni

Steam Idle Master İndirimli Kâr Ettiren Oyun Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhamemt Berk Sakal
merhaba arkadaşlar idle master kullanıyorum yüksek kar ettirecek 4 5 lira seviyesinde oyunlar var mıdır acaba yada güncel indirime girmiş zup hentai serisini biliyorum

Microsoft

80+ Bronze
Yok dostum öyle bir oyun. Ya çok az kar ettirir ya da ettirmez. Çok az kar ettiren oyunlarda az kısmı kapsıyor.
Hocam bişi sorcam bu idle master kar a geçiriyormu ? Hane diyelim ne kadarlık bir oyun kar a geçiriyor ve harcadığın zamana değiyor ? Daha önceki idle master oyun önerileri konularından bilgili olduğunu düşündüğümden soruyorum.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Hocam bişi sorcam bu idle master kar a geçiriyormu ? Hane diyelim ne kadarlık bir oyun kar a geçiriyor ve harcadığın zamana değiyor ? Daha önceki idle master oyun önerileri konularından bilgili olduğunu düşündüğümden soruyorum.
kara geçiriyor yani ben kış indirimlerinde 70tl yatırmıştım hesaba 145tl lik oyun satın aldım kartları satarak

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şöyle oluyor aldığın o oyun bedavaya gelmiş oluyor üstüne 50 kuruş 1 lira falan kâr ediyorsun. Tabi olur da şansına parlak kart düşerse o başka 😀

Tabi bu belli oyunlarda geçerli çoğu oyun kar getirmez.

Microsoft

80+ Bronze
Şöyle oluyor aldığın o oyun bedavaya gelmiş oluyor üstüne 50 kuruş 1 lira falan kâr ediyorsun. Tabi olur da şansına parlak kart düşerse o başka 😀

Tabi bu belli oyunlarda geçerli çoğu oyun kar getirmez.
Ozman insanlar bunu neden yapıyor ve parlak kart düşme durumunda kar ne kadar artıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,577
Üyeler
163,847
Son üye
hayatsizinsanim
Top Bottom