Neler Yeni

steam ile ilgili beyin fırtınası

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
arkadaşlar benim ana hesabım cs den haksız yere VAC ban yedi,yan hesaptan oynuyorum şuan fakat skin almak istiyorum
yan hesapta 5dolar harcamadığım için kısıtlama var öncelikle o kısıtlama kalksın diye 30lirayı oraya vermem gerek ve tüm param bu
ana hesabımda 30tl var fakat dediğim gibi VAC lı olduğu için takas satın alıp takas yapamıyorum
arkadaşımın hesabını alıp 30 lirayı o hesaba atmamın bi yolu var mı?
başka bi fikri olan varsa da yazabilir

bi soru daha ben yan çara parayı attığımda kısıtlama kalkar mı yoksa satın alım mı yapmam gerekiyor

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
arkadaşlar benim ana hesabım cs den haksız yere VAC ban yedi,yan hesaptan oynuyorum şuan fakat skin almak istiyorum
yan hesapta 5dolar harcamadığım için kısıtlama var öncelikle o kısıtlama kalksın diye 30lirayı oraya vermem gerek ve tüm param bu
ana hesabımda 30tl var fakat dediğim gibi VAC lı olduğu için takas satın alıp takas yapamıyorum

bi soru daha ben yan çara parayı attığımda kısıtlama kalkar mı yoksa satın alım mı yapmam gerekiyor
Yan çara 5 dolar yükle yeterli ortalama 38 yapıyor duz 40 yatır ana hesabın ile alakalı yapacak bişey yok

aLoNeDarK33

80+ Bronze

para atmak değil harcamak gerekl bide ana hesapta 30 tl varsa o para ancak orda olur hesaplar arası nakit geçişi yapılamaz

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
para atmak değil harcamak gerekl bide ana hesapta 30 TL varsa o para ancak orda olur hesaplar arası nakit geçişi yapılamaz
Yanlış bilgi vermeyin para hesaba geçince otomatik kısıtlama kalkıyor. Harcamasına gerek yok.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para atmak değil harcamak gerekl bide ana hesapta 30 TL varsa o para ancak orda olur hesaplar arası nakit geçişi yapılamaz
ana çardaki para ile yan çara hediye oyun atsam kabul olur mu peki?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Yanlış bilgi vermeyin para hesaba geçince otomatik kısıtlama kalkıyor. Harcamasına gerek yok.
ama arkadaş ana hesaptan yan hesaba 30 tl atarsam kalkarmı diye soruyor bende steamde para aktarımı yok diye dedim
5 yıldır aktif olarak steam kullanıyorum

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

aLoNeDarK33

80+ Bronze
ana çardaki para ile yan çara hediye oyun atsam kabul olur mu peki?
onun için bi alimle konuş sor bakalım kabul oluyormuymuş :) şaka bi yana malesef kabul olmuyor bi 40 tl atman lazım ama steam 40 tl kabul etmediğinden 50 tl atıp kaldırabilirsin yasağı

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
ama arkadaş ana hesaptan yan hesaba 30 TL atarsam kalkarmı diye soruyor bende steamde para aktarımı yok diye dedim
5 yıldır aktif olarak steam kullanıyorum
Yeni bı hesaba geçerse 5 dolar yüklediği an kısıtlama kalkar harcamaya gerek yok

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
onun için bi alimle konuş sor bakalım kabul oluyormuymuş :) şaka bi yana malesef kabul olmuyor bi 40 TL atman lazım ama steam 40 TL kabul etmediğinden 50 TL atıp kaldırabilirsin yasağı
hacı 1.29 doları attım ve harcadım 3.80dolar harcamam gerekiyor şuan oda 30 liraya denk geliyor neredeyse

aLoNeDarK33

80+ Bronze
hacı 1.29 doları attım ve harcadım 3.80dolar harcamam gerekiyor şuan oda 30 liraya denk geliyor neredeyse
o zaman bi 20 birde 10 tl atarsan 30 tl ile dolar banını kaldırmış olursun zaten steam 5 dolar yatırılmış olmalı diyor

Top Bottom