Steam Ilk Alısverıs Yardım Edermısınız?

Reaksiyon skoru
3
arkadaslar dun saat 11 gıbı boacopra yontemıyle oyun aldım steamden (ılk defa steamden oyun alıyorum) aldıktan sonra bankadan onay almasını beklettıler bugun e postama olmadıgını ve bıdaha steamden almamı ıstedıklerını belırttıler ve az once bır daha almaya calıstıgımda Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz. adlı yazı onume cıkıyor napmam gerek

arkadaslar dun saat 11 gıbı boacopra yontemıyle oyun aldım steamden (ılk defa steamden oyun alıyorum) aldıktan sonra bankadan onay almasını beklettıler bugun e postama olmadıgını ve bıdaha steamden almamı ıstedıklerını belırttıler ve az once bır daha almaya calıstıgımda Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz. adlı yazı onume cıkıyor napmam gerek
boacompra olmadan tekrar satın alman gerek. neden boacompra kullandın ki? visa ise visa, mastercard ise mastercard seç ödemeyi yap.

akbanktan almam gerektı bende akbankı sectım yanlısmı yaptım acaba?
burada visa veya mastercardı seçersen sıkıntısız alırsın.

Ekran Alıntısı4.PNG

Steam'a gelin ordan sağ üstte kendi profiliniz var ona basın orda hesap detayları var ona basın ve satın alma geçmişi olması lazım hatırladığıma göre ona basın ordan alacağınız oyunu seçin kaldır diyin tekar alabilirsiniz.

Geri