ets 2 ve the forest aldım | arma 3'e param yetmiyorets2 , buckshot roulette , arma 3 , kol varsa FPV Kamikaze Drone diye bir oyun var şimdi gördüm ben de alabilirim bunu
başka ne alabilir Döner efsanesi iyi mi? sizceets2 , buckshot roulette , arma 3 , kol varsa FPV Kamikaze Drone diye bir oyun var şimdi gördüm ben de alabilirim bunu
yada house flipper varets2 , buckshot roulette , arma 3 , kol varsa FPV Kamikaze Drone diye bir oyun var şimdi gördüm ben de alabilirim bunu
sence hangisi almalıyımPortal bundle
Frostpunk
Hitman absolution
My dream setup
Inside+limbo bundle
Hepsi de çok farklı oyunlar. Biri platform birisi strateji birisi simülasyon tarzı. Hangisine ilgi duyuyorsan onu al. Hepsi de güzel oyunlar pişman olmazsınsence hangisi almalıyım
My dream setup ile outlast 2 arasında kaldımHepsi de çok farklı oyunlar. Biri platform birisi strateji birisi simülasyon tarzı. Hangisine ilgi duyuyorsan onu al. Hepsi de güzel oyunlar pişman olmazsın
Outlast epicde daha uygun diye biliyorum 10 tl gibi birseydi. Dream setup alıp spicden Outlast alabilirsinizMy dream setup ile outlast 2 arasında kaldım