Sabah 8'de başlicak diye biliyorum23’Ünde denilen indirimler ne zaman başlar ? Baktım ama hala geçen günki indirimler var hala 23 ünde indirim olmayacakmıydı ben mi yanlış biliyorum
Ben sabah 6 diye biliyorum da çok farketmiyor.Sabah 8'de başlicak diye biliyorum
Yani öyle zaten ya uyuyor olursun ya da iki saat beklemek öldürmezBirkaç saate başlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sabah 6 diye biliyorum da çok farketmiyor.
knk 21.00 deydi galiba23’Ünde denilen indirimler ne zaman başlar ? Baktım ama hala geçen günki indirimler var hala 23 ünde indirim olmayacakmıydı ben mi yanlış biliyorum
20:00'da başlayacak. İlk 30 dakikada yoğunluk nedeniyle çöker yine Steam her yıl olduğu gibi.23’Ünde denilen indirimler ne zaman başlar ? Baktım ama hala geçen günki indirimler var hala 23 ünde indirim olmayacakmıydı ben mi yanlış biliyorum
Bakalım yaknk 21.00 deydi galiba
Kanka ben ilk defa indirim görücem yaz indirimi pc yeni topladığım için hiç ilgimi çekmiyordu indirimler nasıl oluyor sağlam mı20:00'da başlayacak. İlk 30 dakikada yoğunluk nedeniyle çöker yine Steam her yıl olduğu gibi.
![]()
Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History
A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year.steamdb.info
Alacağın oyuna göre değişir indirimlerin sağlamlığı. Yine de normal indirimlere nazaran daha hesaplı diyebiliriz.Bakalım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ben ilk defa indirim görücem yaz indirimi pc yeni topladığım için hiç ilgimi çekmiyordu indirimler nasıl oluyor sağlam mı