Steam indirimleri hakkında

Frecksloin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
ilk sorum, Enis Kirazoğlu'nun videosunda tanö
olarak anlayamadım, steam sabit dolar kuru kuralını kaldıracak mı?
ikinci olarak kış indirimlerineki fiyatlar genel olarak daha mı iyi oluyor? eğer öyleyse zaten şu an pc olmadığı için bekliyorum.
üçüncü olarak hangi oyunlar alınmalıdır? witcher 3 kütüphanemde yoktu onu ekledim, şu an aklıma tek gelen oyun buydu, siz de önerebilir misiniz 50 tlyi geçmeyecek şekilde.

ilk sorum, Enis Kirazoğlu'nun videosunda tanö
olarak anlayamadım, steam sabit dolar kuru kuralını kaldıracak mı?
ikinci olarak kış indirimlerineki fiyatlar genel olarak daha mı iyi oluyor? eğer öyleyse zaten şu an pc olmadığı için bekliyorum.
üçüncü olarak hangi oyunlar alınmalıdır? witcher 3 kütüphanemde yoktu onu ekledim, şu an aklıma tek gelen oyun buydu, siz de önerebilir misiniz 50 tlyi geçmeyecek şekilde.
tür olarak bizim mi tahmin etmemiz lazım ne tür sevdiğini

1. Steam'in sabit dolar kurundan kastı fiyatların dolar arttıkça artmaması oluyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu bende izledim kaldırılacak gibi bir şey demiyor. Öyle bir şey söz konusu değil şuanlık.
2. Steam'in en büyük 2 indirimi yaz ve kış indirimleridir mantıken en iyi indirimlerde o zamanlarda oluyor.
3. https://store.steampowered.com/wishlist/profiles/76561198366541284/#sort=price&discount_any=1
Fiyat sıralaması yaparak bakabilirsin benim istek listemden.

tür olarak bizim mi tahmin etmemiz lazım ne tür sevdiğini
hayır bilerek tür belirtmedim, farklı tarz oyunlar öğrenmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. Steam'in sabit dolar kurundan kastı fiyatların dolar arttıkça artmaması oluyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu bende izledim kaldırılacak gibi bir şey demiyor. Öyle bir şey söz konusu değil şuanlık.
2. Steam'in en büyük 2 indirimi yaz ve kış indirimleridir mantıken en iyi indirimlerde o zamanlarda oluyor.
3.https://store.steampowered.com/wishlist/profiles/76561198366541284/#sort=price&discount_any=1
Fiyat sıralaması yaparak bakabilirsin benim istek listemden.
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
hayır bilerek tür belirtmedim, farklı tarz oyunlar öğrenmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler
pek hikayeli oyun sevmem fakat arkadaşlarınla oynayabileceksen terraria ve dont starve together baya güzel oyunlar

Geri