Neler Yeni

Steam indirimlerinden 55tl ye hangi oyunları alabilirim (BİLGİSAYARIM ÇOK KÖTÜÜ)

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bilgisayarım aşırı kötü lolde kasıyor csgo da kasıyor bağımsız oyunlar severim öneriler bekliyorum şuan gta 4 aldım çokçok kasarsa iade edicem siz önerin lütfen
bedava kuponlarla 55tl toplamıstm öyle duruyor eğer güzel oyun bulamazsam 30tl ekleyip apex legend paassss alıcam net kafe açldıgında oynarım ara sıra

rıza baba

80+ Bronze
1622142356534.png

bunu atmaktan sıkıldım ama yapcak bisey yok

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rıza baba

80+ Bronze
kasmaması lazim format at sana cs1.6 dan düşük bir oyun bulamadim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
i5 5200u
4gb 1600mhz
gt 920m
cs 1.6 da kasıyor
bayağ sıkıntılı bir laptobum var bu donanım ile csgo falan oynamam lazım normalde
Normal de bu sistem de 2014 ten önceki bütün oyunları oynayabilirsin dicem de. Cs 1.6 nasıl kasıyor ya. 21 senelik oyun.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
bilgisayarım aşırı kötü lolde kasıyor csgo da kasıyor bağımsız oyunlar severim öneriler bekliyorum şuan gta 4 aldım çokçok kasarsa iade edicem siz önerin lütfen

Stardew Valey , Door Kickers: Action squad ,
Darkest Dungeon ( Epic bi ara vermişti türkçe yaması var ) Celeste ( zor bir oyun dikkat et sinir krizi geçirirsin ) Deadcells , Cuphead. Daha çok öneri istersen steam hesabını ver ekliyeyim benimde bilgisayarım kötü güzel oyunlar öneririm.

( İndirimde olduklarını bilmiyorum sadece öneri )

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler

rıza baba

80+ Bronze

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Stardew Valey , Door Kickers: Action squad ,
Darkest Dungeon ( Epic bi ara vermişti türkçe yaması var ) Celeste ( zor bir oyun dikkat et sinir krizi geçirirsin ) Deadcells , Cuphead. Daha çok öneri istersen steam hesabını ver ekliyeyim benimde bilgisayarım kötü güzel oyunlar öneririm.

( İndirimde olduklarını bilmiyorum sadece öneri )
arkadaşım yok stardew valey 3 dakika zor oynayabildim diğer önerdiğin oyunlara bakıcam özellikle celeste

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Talha
i5 5200u
4gb 1600mhz
gt 920m
cs 1.6 da kasıyor
bayağ sıkıntılı bir laptobum var bu donanım ile csgo falan oynamam lazım normalde
Ulan dedim benim pc den kötüdür ben şükredeyim en azından csgo açıyor dedim bune hocam cs 1.6 nasıl kasıyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Beğenmedinmi hocam güzel oyun aslında 115 saat oynamışım ben mesela.
dediğim gibi tek başıma oynayamam böyle oyunları hızlı olan apex legend gibi oyunları seviyorum ama sistem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan dedim benim pc den kötüdür ben şükredeyim en azından csgo açıyor dedim bune hocam cs 1.6 nasıl kasıyor
aşırı sıkıntılı bir model ya 100 derece falan görüyorum
levonoiddpad100

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
dediğim gibi tek başıma oynayamam böyle oyunları hızlı olan apex legend gibi oyunları seviyorum ama sistem yok
Stardew Waley biraz yavaş bir simulasyon oyunu hitap etmedi glb DeadCells'e baksana çıktığı yıl çok iyi notlar aldı hızlı bir oyun zamanla yarışıyorsun gibi diyelim.

Top Bottom