payday 2 2tl idiArkadaşlar 5 TL'ye kadar güzel oyun varmı
var başka varmı reyizpayday 2 2tl idi
KaRDeŞim 200 Tl DaHa KoY RdR 2 aLArkadaşlar 5 TL'ye kadar güzel oyun varmı
Hocam o oyunun optimizasyonu çok kötü diye biliyorum.Arkadaşın pc kötü ise arkadaş sıkıntı yaşayabilirFriday the 13th
rtx 2060 ım varda 13.cumada kimse kalmamışKaRDeŞim 200 TL DaHa KoY RdR 2 aL
(Şaka maka 6 tlydi galiba tomb rider bakabilirsiniz)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o oyunun optimizasyonu çok kötü diye biliyorum.Arkadaşın PC kötü ise arkadaş sıkıntı yaşayabilir
Hocam o zaman tomb ridera bir bakın derimrtx 2060 ım varda 13.cumada kimse kalmamış
o oyunu bitirdim hocamHocam o zaman tomb ridera bir bakın derim
Hocam forumdan oldukça tepki çekeceğim ve linç yiyeceğim ancak eğer steam bütçeniz yoksa şimdilik crack indirip sonradan oyunları satın alabilirsinizo oyunu bitirdim hocam
hocam yapacak bir şey yok şimdilikHocam forumdan oldukça tepki çekeceğim ve linç yiyeceğim ancak eğer steam bütçeniz yoksa şimdilik crack indirip sonradan oyunları satın alabilirsiniz
en krali dayi 2-3 günde bitirebilceğimiz vea arkardaşlarla en baba 1 hafta oynucagımız oyunları crack indirip oynayıp siliyoruz öbür türlü steamden para verip 1 hafta sonra yüzüne bakmıcagım oyunu neden alayım ?Hocam forumdan oldukça tepki çekeceğim ve linç yiyeceğim ancak eğer steam bütçeniz yoksa şimdilik crack indirip sonradan oyunları satın alabilirsiniz