Steam İndirme Hızı Düşüyor

1myavuzz1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
57
Selam arkadaşlar bugun steamde hitman world of assassination indirirken internetimin çok düşük hızlarda indirdiğini farkettim indirmeyi başlatınca 85 90 mbps ile başlıyor daha sonra 1kblara kadar düşüyor speed testte 95 mbps altına düşmeyen hız steam da 1kblara kadar düşüyor sorun nedir

Ekler

• 1000033594.webp
    1000033594.webp
    57.1 KB · Hit: 15
  • 1000033596.webp
    1000033596.webp
    16.9 KB · Hit: 13
Kanka bu olayı bende çok yaşadım ama bende güncellemelerde oluyordu silip tekrar yüklediğimde düşmüyordu. Problemin şeyden kaynaklandığını düşünüyorum ben emin olmamakla beraber eğer hdd yada ssd ne kullanıyorsan hızı düşükse internet onla eşitlenmeye çalışıyor olabilir en azından benim D sürücümün ssd si çok yavaş olduğu için öyle oluyordu C sürücüsünde genellikle yaşanmıyordu.

Kanka bu olayı bende çok yaşadım ama bende güncellemelerde oluyordu silip tekrar yüklediğimde düşmüyordu. Problemin şeyden kaynaklandığını düşünüyorum ben emin olmamakla beraber eğer hdd yada ssd ne kullanıyorsan hızı düşükse internet onla eşitlenmeye çalışıyor olabilir en azından benim D sürücümün ssd si çok yavaş olduğu için öyle oluyordu C sürücüsünde genellikle yaşanmıyordu.
Hdd kullanıyorum hızıda saniyede 6 Gigabayt

ayarlardan indirme bölgesini değiştirip bir deneyin hocam, tavsiyem benim de yıllardır kullandığım bölge olan israil

ayarlardan indirme bölgesini değiştirip bir deneyin hocam, tavsiyem benim de yıllardır kullandığım bölge olan israil
Denedim hocam tokyo yaptı washington yaptım new yok yaptım denedim hiçbirşey değişmedi

Geri