Bu yazdığınızdan teknolojiden ne kadsr uzak olduğunuz anlaşılıyor zaten 16 megabit demek 1.6 megabit demek bende 40 var 4mb indiriyor arkadaşımda 100 var 10 mb indiriyoragalar bizim internet 16 downloadı var ama 1.5 - 1.0 mb ile indiriyo diğer yayıncılarda 88mb 16mb de iniyor bunun kısıtlamısnı nasıl kaldırabiliriz
kısıtlama yok 1.5 kullanması normal .
Bende 2.8 kullanıyor.
Hocam ben 12 megabit kullanıyorum. İndirme hızım 1.5-1.6 MB/sn ye de. Bu arkadaşın daha fazla indirme yapması lazım. 16/2 den 2mb/sn ye ye yakın indirme yapması lazım.Bu yazdığınızdan teknolojiden ne kadsr uzak olduğunuz anlaşılıyor zaten 16 megabit demek 1.6 megabit demek bende 40 var 4mb indiriyor arkadaşımda 100 var 10 mb indiriyor
Hayır herkesde aynı değil sağlayıcıya gmre değişir ama genelde benim dediğim gibi olurHocam ben 12 megabit kullanıyorum. İndirme hızım 1.5-1.6 MB/sn ye de. Bu arkadaşın daha fazla indirme yapması lazım. 16/2 den 2mb/sn ye ye yakın indirme yapması lazım.
8 MBPS = 1 MB/s ediyor, siz Steam'de en fazla 2 MB/sn görebilirsiniz. MBPS ile MB/s farklıdır.agalar bizim internet 16 downloadı var ama 1.5 - 1.0 mb ile indiriyo diğer yayıncılarda 88mb 16mb de iniyor bunun kısıtlamısnı nasıl kaldırabiliriz