Neler Yeni

Steam indirme hızım düşüyor

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
normalde 35mbps alıyorum ilk 5 dk 30 mbps ye kadar indiriyor steamdan fakat 5 dk sonra 150kb ye kadar düşüyor geri artıyor taki sunucuyu değiştirip tekrar steamı başlatasıya kadar araştırdığım kadarıyla coğu kişi ssd diyor fakat valo yada lol indirirken bu şekilde düşme muhabbeti yaşamadım sadece steamda yaşadım yardımcı olabilir misiniz

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
Modem 3 lü prize takılıysa diğer tüm prizlerde yüksek güç tüketen cihazlar varsa bazen modem reset atıyor kendine o esnada kopup gelen bağlantıyı Steam algılayamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben modemi farklı güç ile besleyerek çözdüm. 3 lü prizimde masaüstü PC, monitör ve modem takılıydı. Masaüstü PC kapaliyken açınca modem ışıkları git gel yapıyordu.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem 3 lü prize takılıysa diğer tüm prizlerde yüksek güç tüketen cihazlar varsa bazen modem reset atıyor kendine o esnada kopup gelen bağlantıyı Steam algılayamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben modemi farklı güç ile besleyerek çözdüm. 3 lü prizimde masaüstü PC, monitör ve modem takılıydı. Masaüstü PC kapaliyken açınca modem ışıkları git gel yapıyordu.
modem tek prize takılı hocam ya :/ öyle bir problemim yok teşekkürler genede

libos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Korkut Cebeci
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, oyun, futbol
Instagram
ldpli_gabimaru
Steam
turkeybimball
Twitter
BenGabimaru
Discord
ldpligabimaru
Xbox Live Gamertag
Netheryakiti
Epic Games
LDPli Gabimaru
normalde 35mbps alıyorum ilk 5 dk 30 mbps ye kadar indiriyor steamdan fakat 5 dk sonra 150kb ye kadar düşüyor geri artıyor taki sunucuyu değiştirip tekrar steamı başlatasıya kadar araştırdığım kadarıyla coğu kişi ssd diyor fakat valo yada lol indirirken bu şekilde düşme muhabbeti yaşamadım sadece steamda yaşadım yardımcı olabilir misiniz
Steam kendi yapar hocam, sunucularına saldırı olarak algılayabiliyor bazen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom