İnternet hızınız mı düşüyor yoksa diske yükleme hızı mı ?arkadaşlar steamde indirme yaparken 30mbit/s den kilobaytlara kadar düşüyor. Önbelleği temizledim bölgeyi değiştirdim steamden gir çık yaptım her türlü beni en baştan indirmeye zorluyor 15 gb indiriyorum baştan başlatmak zorunda kalıyorum
steamde indirme hızı düşüyor sadece normal internetimde problem yok disk kullanımıda steamde kilobayta düşüyormuş yeni farkettimİnternet hızınız mı düşüyor yoksa diske yükleme hızı mı ?
Ssd ömrü kısalmıştır hocam bir değerlerine bakınsteamde indirme hızı düşüyor sadece normal internetimde problem yok
değerlerim normal gibiSsd ömrü kısalmıştır hocam bir değerlerine bakın
bende de oluyor arada steamin sunucularından kaynaklı arkadaşlarımda da oluyor kendimden kaynaklı olmadığını şöyle anladım epiç gameste vs olmadı böyle bir sorunarkadaşlar steamde indirme yaparken 30mbit/s den kilobaytlara kadar düşüyor. Önbelleği temizledim bölgeyi değiştirdim steamden gir çık yaptım her türlü beni en baştan indirmeye zorluyor 15 gb indiriyorum baştan başlatmak zorunda kalıyorum
aynı şekil sadece steamde oldu çözemedim halabende de oluyor arada steamin sunucularından kaynaklı arkadaşlarımda da oluyor kendimden kaynaklı olmadığını şöyle anladım epiç gameste vs olmadı böyle bir sorun
değer değil hocam yüzde kaç sağlıklı onu sormuştumdeğerlerim normal gibi
yüzde 71 sağlığa düşmüş doğrudur ama sadece steamde bunu yapması ilginçdeğer değil hocam yüzde kaç sağlıklı onu sormuştum
eski bir ssd vardı bende değerleri gayet iyiydi ama ömrü kısalmıştı o yüzden kb indiriyordu