T toqrakk 80+ Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim metehan toprak 16 Kasım 2021 #1 internet bağlantım olmasına ragmen böyle bir hata alıyorum internette video falan izliyorum sıkıntı yok.
internet bağlantım olmasına ragmen böyle bir hata alıyorum internette video falan izliyorum sıkıntı yok.
BATTLEFIELD 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 6,181 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,433 İsim Selman 16 Kasım 2021 #2 Sorun belli ki genel bir sorun senin de gördüğün gibi. En geç yarım saate düzelir sanırım.
T toqrakk 80+ Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim metehan toprak 16 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 evdeki aynı ağ üzerine bağlı başka bir bilgisayardan indirme yapabiliyorum aynı hesap veya farklı hesap fark etmiyor
evdeki aynı ağ üzerine bağlı başka bir bilgisayardan indirme yapabiliyorum aynı hesap veya farklı hesap fark etmiyor
KlausM 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,505 16 Kasım 2021 #4 toqrakk yazmış: internet bağlantım olmasına ragmen böyle bir hata alıyorum internette video falan izliyorum sıkıntı yok. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Steam hesabından çık gir yap düzelir.
toqrakk yazmış: internet bağlantım olmasına ragmen böyle bir hata alıyorum internette video falan izliyorum sıkıntı yok. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Steam hesabından çık gir yap düzelir.