Steam kapatılmalıdır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.
dur kapattırıyorum.

Bilgisizliğin geldiği tavan nokta...

Oyun hâlâ ucuz. Bu fiyatları Steam ayarlamıyor. 70 dolar oyun =1300TL
600TL=32 dolar

Çılgınlık yapıp araştıran mı acaba? Valla bunu gibi nankörler yüzüne TR'de yaşanmaz. Adamlar yıllarca dolar kurslarını 1 dolar civarı yaptı şimdi bile 10 dolar

Oyun zaten 70 dolar adamlar sana 600 tl ye sunmuş bir de utanmadan şikayet ederim falan demişsin git önce sorun steam den mi kaynaklı yoksa başka birşeyden mi ona araştır.

Bilgisizliğin geldiği tavan nokta...

Oyun hâlâ ucuz. Bu fiyatları Steam ayarlamıyor. 70 dolar oyun =1300TL
600TL=32 dolar

Çılgınlık yapıp araştıran mı acaba? Valla bunu gibi nankörler yüzüne TR'de yaşanmaz. Adamlar yıllarca dolar kurslarını 1 dolar civarı yaptı şimdi bile 10 dolar
Olsun kardeşim biz dolarla mı maaş alıyoruz yapsın 100 lira alsın millet. Ama mesele Erdoğan'ı devirmek. Vallahi yedirmeyiz ☝️

Troll oldugunu dusunmek istiyorum aksi takdirde 2023 secimlerine olan inancim giderek azalir

Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.
yurtdışında 60 $ dedğin oyunu şu anlık kurunla bi çarp bakalım kaç çıkıyor

Ülkeden steam gitsin o elindeki senden akıllı o cihazla sabah akşam bakışıp dur. O zaman ne demek istediğimi daha net anlarsın.

Adamı stalkladim troll konu bu bosa mentaliniz zarar gormesin beyler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri