KaganKK06
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,757
- İsim
- Kgn
Öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese.Aklıma bi soru takılmıştı.Acaba Kartlarla Kâr edebilir miyim diye.Bunu denemek için yan hesap açtım ve 5$ sınırını aştırttım öncelikle(yoksa kart düşmüyor).Ve sonrasında indirim olmasını bekledim.Ben Cadılar Bayramında aldım belki diğer indirim günlerinde daha ucuz olabilirler.Hentai gibi oyunlar almadım çünkü yan çarın oyunlarını kirletmek istemedim.Eğer isterseniz siz orayı deneyebilirsiniz.Oyunlara verdiğim parayı ekte görebilirsiniz ve ne kadar kazandığıma kartlardan toplamda 69 tane vardı.Zup dışı oyunların kartlar kötü olduğunu belirtmek istiyorum.Ona göre oyunları seçin.Deneyin sonucunda bana bu olayın
2.27₺ kar ettirdiğini gördüm.Kartlar çoğunluğu 40-50 kuruş arası çıktı 3-4 tane 1₺ ve bazı kartlarda 20-25 kuruş değerindeydi.Böyle bir şey bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama değişikti.Deneyimleriniz varsa sizide dinlemek isterim
2.27₺ kar ettirdiğini gördüm.Kartlar çoğunluğu 40-50 kuruş arası çıktı 3-4 tane 1₺ ve bazı kartlarda 20-25 kuruş değerindeydi.Böyle bir şey bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama değişikti.Deneyimleriniz varsa sizide dinlemek isterim