çok zor olsada kaarmı kaarBazı oyunlarda vardı sanırım diye hatırlıyorum ama güvenli mi bilmiyorum
Dolarla olan hesabımda 50 sent - 1 dolar gibi bir kar etmiştim.Öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese.Aklıma bi soru takılmıştı.Acaba Kartlarla Kâr edebilir miyim diye.Bunu denemek için yan hesap açtım ve 5$ sınırını aştırttım öncelikle(yoksa kart düşmüyor).Ve sonrasında indirim olmasını bekledim.Ben Cadılar Bayramında aldım belki diğer indirim günlerinde daha ucuz olabilirler.Hentai gibi oyunlar almadım çünkü yan çarın oyunlarını kirletmek istemedim.Eğer isterseniz siz orayı deneyebilirsiniz.Oyunlara verdiğim parayı ekte görebilirsiniz ve ne kadar kazandığıma kartlardan toplamda 69 tane vardı.Zup dışı oyunların kartlar kötü olduğunu belirtmek istiyorum.Ona göre oyunları seçin.Deneyin sonucunda bana bu olayın
2.27₺ kar ettirdiğini gördüm.Kartlar çoğunluğu 40-50 kuruş arası çıktı 3-4 tane 1₺ ve bazı kartlarda 20-25 kuruş değerindeydi.Böyle bir şey bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama değişikti.Deneyimleriniz varsa sizide dinlemek isterim
Evet ben hesabımda 2 tane tamamen ücretsiz oyunda kart düşürdüm,ban yemedi benim hesap.çok zor olsada kaarmı kaar
Bakayım,bekle.Dolarda zup serisi fiyatları ne kadar hatırlıyor musun
0.90 sent.Dolarda zup serisi fiyatları ne kadar hatırlıyor musun
Usd fiyatı bize göre pahalı onlar için ciklet parasıEvet ben hesabımda 2 tane tamamen ücretsiz oyunda kart düşürdüm,ban yemedi benim hesap.
Oyun isimleri :
Grimm Steam'de
The true meaning of the word fear... Once upon a time, fairy tales were valuable cautionary yarns filled with dire warnings and sage advice. However, over time, the stories have become so watered down with cute woodland creatures and happy endings that they have lost their true meaning and...store.steampowered.comThe Descendant on Steam
In THE DESCENDANT, the end of the world is only the start. With what remains of humanity protected in underground Ark facilities, your mission is to keep survivors alive, while discovering a far greater conspiracy buried within Ark-01.store.steampowered.comPOSTAL on Steam
Take control of The POSTAL Dude in his infamous first outing as he battles to survive in a world gone mad! POSTAL is a classic isometric shooter filled to the brim with fast-paced explosive action.store.steampowered.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bakayım,bekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
0.90 sent.
9 TL'ye yakın fiyatı var,akılsızlık edip 80 TL batırdım hesapta,oyunlar çok pahalı.