Neler Yeni

Steam Kart Düşürme Deneyi Sonucum

DaffyGraphic

80+ Silver
Öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese.Aklıma bi soru takılmıştı.Acaba Kartlarla Kâr edebilir miyim diye.Bunu denemek için yan hesap açtım ve 5$ sınırını aştırttım öncelikle(yoksa kart düşmüyor).Ve sonrasında indirim olmasını bekledim.Ben Cadılar Bayramında aldım belki diğer indirim günlerinde daha ucuz olabilirler.Hentai gibi oyunlar almadım çünkü yan çarın oyunlarını kirletmek istemedim.Eğer isterseniz siz orayı deneyebilirsiniz.Oyunlara verdiğim parayı ekte görebilirsiniz ve ne kadar kazandığıma kartlardan toplamda 69 tane vardı.Zup dışı oyunların kartlar kötü olduğunu belirtmek istiyorum.Ona göre oyunları seçin.Deneyin sonucunda bana bu olayın
2.27₺ kar ettirdiğini gördüm.Kartlar çoğunluğu 40-50 kuruş arası çıktı 3-4 tane 1₺ ve bazı kartlarda 20-25 kuruş değerindeydi.Böyle bir şey bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama değişikti.Deneyimleriniz varsa sizide dinlemek isterim :)
Dolarla olan hesabımda 50 sent - 1 dolar gibi bir kar etmiştim.

DaffyGraphic

80+ Silver
çok zor olsada kaarmı kaar :D
Evet ben hesabımda 2 tane tamamen ücretsiz oyunda kart düşürdüm,ban yemedi benim hesap.
Oyun isimleri :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolarda zup serisi fiyatları ne kadar hatırlıyor musun
Bakayım,bekle.

Dolarda zup serisi fiyatları ne kadar hatırlıyor musun
0.90 sent.
9 TL'ye yakın fiyatı var,akılsızlık edip 80 tl batırdım hesapta,oyunlar çok pahalı.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,764
İsim
Kgn
Evet ben hesabımda 2 tane tamamen ücretsiz oyunda kart düşürdüm,ban yemedi benim hesap.
Oyun isimleri :

Bakayım,bekle.

0.90 sent.
9 TL'ye yakın fiyatı var,akılsızlık edip 80 TL batırdım hesapta,oyunlar çok pahalı.
Usd fiyatı bize göre pahalı onlar için ciklet parası

Top Bottom