tunazadeeq
80+ Bronze
idle masterla kart kastım sattım ama daha kart dusmuyor Kart Hakkınız Kalmadı diyor nasıl hak kazanabılırım
EyvallahKart hakkı kazanma gibi bir durum yok. Her oyunun 3 ya da 4 kart düşme hakkı oluyor genelde.
Başka kart düşmüyor onun dışında.
kart düşürülen oyunlar 1tl fln hocam deymez 5 dolaroyuna 5 dolar ödeyince (oyun içi satın alım dlc vs.) sıfırlanıyor yada 5 dolar başına 1 kart burasını tam hatırlamıyorum
Oyunda kaç adet kart varsa yarısı kadar kart kazanabilirsiniz. Eğer tek sayılı ise bir fazlası kadar düşürebilirsiniz. Örneğin oyunda 6 kart varsa 3 tane kazanabilirsiniz. 7 kart varsa 4 tane.
Teşekkürler Cevaplar İçinoyunun ne kadar kartı varsa yarısı kadar kart düşürme hakkın var hepsini düşürürsen hakkın biter başka düşüremezsin
Rica ederimTeşekkürler Cevaplar İçin
mantığını anlattım işim olmaz benimkart düşürülen oyunlar 1tl fln hocam deymez 5 dolar
kara listeye belli oyunları alırsan pek sorun yaşayacağını sanmıyorum.idle master için riskli diyorlar ne kadardır kullanıyorsunuz ? Banlanan hesaplar da varmış aralarında
Nasıl yanikara listeye belli oyunları alırsan pek sorun yaşayacağını sanmıyorum.