Sanal kart nasıl kullanılır sorum

Alex_1907

80+
Reaksiyon skoru
2
Sanal kart hem banka kartı için ayrı, hem de kredi kartı için ayrı mı açılıyor acaba? Yoksa tek şekilde sanal kart mı var? Banka kartı visa diyelim, kredi kartı mastercard diyelim bu durumda sanal kart nasıl oluyor ödemesi?

Bir de normal kredi kartımı nette kullanmak istemiyorum bu yüzden sanal kart araştırdım. Bunun için başka bir bankadan daha hesap açıp oradan mı kullansam sanal kart yani buna gerek var mı? Yoksa tek bankadan alışveriş yapıp sanal kart oluşturmam yeterli mi?
Yani maaşı almadığım bir bankadan sanal kartla alışveriş yapsam, alışveriş sitesinde bir sıkıntı olsa en azından banka kartında maaş parası olmaz dedim. Aslında bilinmedik sitelerden bir şey almıyorum ama kendimce ne önlem alırım diye düşündüm.

Sanal kart çıkarıp limitini istediğin gibi ayarlarsın alış veriş 500TL tuttu diyelim limiti 500TL yap tamam daha sonra limitsiz şekilde öyle bekler.

Alışveriş yapacağın zaman harcama tutarı kadar limit ayarlasın son derece güvenilir.

Hatta kapatırsın tekrar açarsın her kapatıp açmada sana farklı kart numarası verir

Sanal kart çıkarıp limitini istediğin gibi ayarlarsın alış veriş 500TL tuttu diyelim limiti 500TL yap tamam daha sonra limitsiz şekilde öyle bekler.

Alışveriş yapacağın zaman harcama tutarı kadar limit ayarlasın son derece güvenilir.

Hatta kapatırsın tekrar açarsın her kapatıp açmada sana farklı kart numarası verir
Teşekkürler hocam. O zaman bu sanal kartta kredi kartı neyse yani mastercad ise sanal kart farklı numarada o şekilde mastercard olmuş oluyor değil mi? Sanal kart kullanıldığı taktirde yanlış anlamadıysam bu maaş kartı olan banka kartı ve kredi kartı olayı yok değil mi, direkt farklı numaradan istediğin limitle peşin veya taksitli alınıyor sanırım.
Eğer taksitli alınırsa o zaman ürün 2000 TL ve 3 taksit diyelim, 2000 mi limit açılmalı yoksa taksitin ederi kadar mı?

Teşekkürler hocam. O zaman bu sanal kartta kredi kartı neyse yani mastercad ise sanal kart farklı numarada o şekilde mastercard olmuş oluyor değil mi? Sanal kart kullanıldığı taktirde yanlış anlamadıysam bu maaş kartı olan banka kartı ve kredi kartı olayı yok değil mi, direkt farklı numaradan istediğin limitle peşin veya taksitli alınıyor sanırım.
Eğer taksitli alınırsa o zaman ürün 2000 TL ve 3 taksit diyelim, 2000 mi limit açılmalı yoksa taksitin ederi kadar mı?
Aynen farklı numaralı bir kart içi boş sen para yüklersen işe yarar yoksa öyle boş boş durur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Limit 2000 bin açacaksın hocam

Ödemeyi sanal karttan (içinde para varsa tabi limit) çeker banka ay sonu asıl kartına yansıtır

Aynen farklı numaralı bir kart içi boş sen para yüklersen işe yarar yoksa öyle boş boş durur

Limit 2000 bin açacaksın hocam

Ödemeyi sanal karttan (içinde para varsa tabi limit) çeker banka ay sonu asıl kartına yansıtır
Anladım hocam teşekkürler cevapların için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri