Neler Yeni

Steam kart kasmak için ucuza oyun alınabilecek site önerisi

f12wsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Deniz
Evet arkadaşlar. Kart kasma devri bitmiş olabilir ama belki hala ucuza 1 TL'ye 2 TL'ye veya daha altına kart kasmak için oyunlar satan siteler vardır diye düşünüyorum. Ben bir tane bulmuştum bayağı uygundu ama Papara yoktu bu yüzden Papara ile ödeme olması gereklidir. Konu hakkında bilgiye sahip değilseniz cevap yazmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,711
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet arkadaşlar. Kart kasma devri bitmiş olabilir ama belki hala ucuza 1 TL'ye 2 TL'ye veya daha altına kart kasmak için oyunlar satan siteler vardır diye düşünüyorum. Ben bir tane bulmuştum bayağı uygundu ama Papara yoktu bu yüzden Papara ile ödeme olması gereklidir. Konu hakkında bilgiye sahip değilseniz cevap yazmayın.
o devir bitti maalesef yoktur diye tahmin ediyorum öyle bi site (varsada ben bilmiyorum) zamanında 20 TL'ye bütün zup serisini nerdeyse toplamıştım iyide kâr bırakmıştı şimdi oyunların tanesi 20 tl seviye içinse eğer elinizdeki oyunların kart fiyatlarını kontrol edin satın alıp 5 seviyeye kadar çıkartırsınız ancak para içinse sıkıntıdır

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Yanlış hatırlamıyorsam indirim zamanı min 5,normal dönemde min 11 TL olacak diye bir kural gelmişti. Bu kurala uymayanlar ya fiyat güncelledi ya da satışa kapandı. Kısacası artık öyle bir şet mümkün değil. Böyle oyunlar genelde tek amacı kart kasmak olduğundan Steam dışı yerlerde çok zor bulman.

Top Bottom