Neler Yeni

Steam Kasa Aktarma Yardım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Merhabalar ben steam'de ana hesabımda bulunan parayı başka bir steam guard ı olmayan ve 5 dolar sınırı dolmammış hesaba atabilir miyim ayrıca o para attığım hesaptan kasa alıp onları diğer hesaba steam telefondan guard doğrulaması olmadan yollayabilir miyiz ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Valla kafam karıştı ya :) soruyu 4 defa okudum. :D Steamındaki para biraz fazlaysa ordan skin alıp baynogameye nakit olarak satıp tekrar bakiye yükleyebilirsin ama komisyon falan keseceginden 200 tl varsa sana 120 falan anca kalır. Yada Steam cuzdan kodu alıp yakın bir tanıdıgın para yükleyecekse ona verebilirsin.

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
direk cüzdan bakiyesi aktarma yok diye biliyorum ve takas yapak içinde ya 5 dolar yatırmış olmanız gerek ya da guard bağlamış olmanız gerek yoksa takas yapamazsınız ve neden guard bağlamıyorsunuz bir tel nosuna sınırsız hesap bağlayabiliyorsunuz

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kafam karıştı ya :) soruyu 4 defa okudum. :D Steamındaki para biraz fazlaysa ordan skin alıp baynogameye nakit olarak satıp tekrar bakiye yükleyebilirsin ama komisyon falan keseceginden 200 TL varsa sana 120 falan anca kalır. Yada Steam cuzdan kodu alıp yakın bir tanıdıgın para yükleyecekse ona verebilirsin.
Hocam şimdi şöyle ben cs de bilet var ordan görev yapıp kasa alıyorum.Şimdi şöyle söyliyeyim ana hesapta olan parayı yeni açılmış steam guardı ve 5 dolar sınırı aşılmamış bir hesap ben bu hesaba parayı aktarabilirmiyim aktarırsam aktardıktan sonra kazandığım kasaları ana hesaba gönderirken sıkıntı çıkar mı steam guard muhabbetinden dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk cüzdan bakiyesi aktarma yok diye biliyorum ve takas yapak içinde ya 5 dolar yatırmış olmanız gerek ya da guard bağlamış olmanız gerek yoksa takas yapamazsınız ve neden guard bağlamıyorsunuz bir tel nosuna sınırsız hesap bağlayabiliyorsunuz
emin misiniz ? ban yemeyelim sonra

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
5 dolar barajını aşmadan o hesaptan 1 tl veya safari ağı ak bile cıkartamazsın reis :)

Ama anahesabındaki paraya skin alıp baynogameye satıp ordan nakit alıp 2. hesabına yükleyebilirsi.n o şekilde 5 dolarıda aşarsın. sonra istediğin itemi gönderirsin.

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Hocam şimdi şöyle ben cs de bilet var ordan görev yapıp kasa alıyorum.Şimdi şöyle söyliyeyim ana hesapta olan parayı yeni açılmış steam guardı ve 5 dolar sınırı aşılmamış bir hesap ben bu hesaba parayı aktarabilirmiyim aktarırsam aktardıktan sonra kazandığım kasaları ana hesaba gönderirken sıkıntı çıkar mı steam guard muhabbetinden dolayı

emin misiniz ? ban yemeyelim sonra
hayır aynısını bende yapıyorum bir telefona 5 hesap bağladım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 dolar barajını aşmadan o hesaptan 1 TL veya safari ağı ak bile cıkartamazsın reis :)

Ama anahesabındaki paraya skin alıp baynogameye satıp ordan nakit alıp 2. hesabına yükleyebilirsi.n o şekilde 5 dolarıda aşarsın. sonra istediğin itemi gönderirsin.
para aktarabilseydik bari güzel olurdu neyse yapacak bir şey yok o zman :)

hayır aynısını bende yapıyorum bir telefona 5 hesap bağladım
deniyecem hocam belki işe yarar yani hesaba para atsam yeter

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever

ben kasa olarak atıp ordan satıyorum biletsede kasaları satıp takasla veriyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

1 telefona 5 hesap bağlarsın ama 1 tanesi ban yerse 5i birden yer :D

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
ben kasa olarak atıp ordan satıyorum biletsede kasaları satıp takasla veriyorum
benim amacım işte yeni açılmış hiç bir oyun olmayan hesaba 130 tl aktarıp cs go da bilet alıp ordan görev yapıp kasaları ana hesaba senin dediğin gibi takas yoluyla atmak

şimdi kafam karıştı artık allah kerim ban yersek :D

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
benim amacım işte yeni açılmış hiç bir oyun olmayan hesaba 130 TL aktarıp cs go da bilet alıp ordan görev yapıp kasaları ana hesaba senin dediğin gibi takas yoluyla atmak

şimdi kafam karıştı artık allah kerim ban yersek :D
ben atabiliyorum

ilk defa senden duydum üstad

Top Bottom