oov bu biraz kötü oldu smurflerde görev kasarken hard oynuyorum umarım nova 1 birisi beni banlatmazkesin bilgidenemesi bedava basına gelen tanıdıklarım var.
hile yoksa sorun olmaz gibi tabii nova 1 in gazabına uğramazsakdiğer arkadaş çok işkillendirdi inşallah sıkıntı çıkmaz
hocam amaç para kazanmak hile açıp ondan da olmaya gerek yokoov bu biraz kötü oldu smurflerde görev kasarken hard oynuyorum umarım nova 1 birisi beni banlatmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hile yoksa sorun olmaz gibi tabii nova 1 in gazabına uğramazsak
benimde öylede smurfde hard oynuyorum nova 1 gazabından korkuyorum. kasa fiyatı düşüyor hocam işler baya kötühocam amaç para kazanmak hile açıp ondan da olmaya gerek yok![]()
güzel oynamaya gerek yok ben zaten çok iyi oynamıyorum görevler bitsin yeter.Hocam sana taktik vereyim kasaları satma nisan ayının başında görevler bitince kasa fiyatı minimum 20 tl olacak haberin olsun kasaları stoklabenimde öylede smurfde hard oynuyorum nova 1 gazabından korkuyorum. kasa fiyatı düşüyor hocam işler baya kötü
parayı çekerken hocam sakın bynogameye satı kullanma %37 kesinti yapıyor kasaları satıp al bi silah skini falan kendin satışa koy yada 100 e oyun al 80 e koy daha karlı oluyozaten hocam sadece bir kaç tane satıcam 100 tane satıp ram alıcam sonra 200 tane stokluycamhedef 144 hz ama bynogame çok kesiyor
hocam parayı nakite çevirmem gerek neresi var başka bng denparayı çekerken hocam sakın bynogameye satı kullanma %37 kesinti yapıyor kasaları satıp al bi silah skini falan kendin satışa koy yada 100 e oyun al 80 e koy daha karlı oluyo
hocam dedim ya işte bynogamenin direkt kendisine satma bynogame içerisinde skin sat orda çok kesinti olmuyor misal 300 tl lik item satınca 30 tl kesiyor.Yada işte oyun alıp satabilirsin misal 250 lik oyunu 220 230 koyarsın 200 tl kalır.hocam parayı nakite çevirmem gerek neresi var başka bng den
zaten de ordan çekerkende çok komisyonalıyor yahocam dedim ya işte bynogamenin direkt kendisine satma bynogame içerisinde skin sat orda çok kesinti olmuyor misal 300 TL lik item satınca 30 TL kesiyor.Yada işte oyun alıp satabilirsin misal 250 lik oyunu 220 230 koyarsın 200 TL kalır.
hocam alınmıyor işte misal bak direkt özetliyorum.Steamden 300 tl paran var 300 tl bir item aldın 300 tl satışa koydun satıldı.270 tl kalıyor o paradan.Bu parayıda inial papara çekiyorsun.Ben papara kullanıyorum.Paparaya çekerkende en fazl 5-10 tl kesiyor.Direkt olarak bynogameye sattığında yani anında nakit almak istersen 300 tl den 200 tl kalıyor.Tabi daha çok para çekmek istersen bu komisyon artıyor.zaten de ordan çekerkende çok komisyonalıyor ya
anladım bynogameden kullanıcıya yani bng pazarda satıp çekersek az komisyon alıyor öyle mi ?hocam alınmıyor işte misal bak direkt özetliyorum.Steamden 300 TL paran var 300 TL bir item aldın 300 TL satışa koydun satıldı.270 TL kalıyor o paradan.Bu parayıda inial papara çekiyorsun.Ben papara kullanıyorum.Paparaya çekerkende en fazl 5-10 TL kesiyor.Direkt olarak bynogameye sattığında yani anında nakit almak istersen 300 TL den 200 TL kalıyor.Tabi daha çok para çekmek istersen bu komisyon artıyor.